Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vi på Nääs Fabriker vill tipsa dig om fina julklappar som kan köpas på vårt hotell så som presentkort eller något fint från vår egen hotellshop. På området har vi ett brett utbud av butiker där det finns något för både vuxna och barn. Så välkommen till oss för att hitta den perfekta julklappen dig och din partner, din familj, en vän, eller hela släkten!

Presentkort på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang
Presentkortet gäller för alla våra tjänster och är giltigt i 12 månader. Klicka här för att köpa presentkort.

Presenter
I vår egen webbshop kan du köpa en lyxig badrock i mjuk frotté, lakan, tvål och mycket mer. Klicka här

Julklappar till barnen
Hos Ljuvliga stunder och hos Ullmagasinet kan du hitta fina, hållbara leksaker, böcker och inredning för barn.

Delikatesser för julens festliga stunder
Hos Hugos Handel och Kök finner du allt du behöver till en lyxig middag, till glöggmyset eller fina julklappar till den matlagningsintresserade.

Kläder och inredning
I vår stora mode- och inredningsbutik på området Bomullsfabriken finns ett brett sortiment av noga valda märkeskläder för dam och herr samt inredning. Hos Hedvig Inredning & Design finner du ett brett urval handplockad keramik och textilier från Medelhavet.

Diversehandel och presentartiklar
Hos Balders Hage Alingsås pop up och Magnus Papper hittar du fina presentartiklar och perfekta “ge-bort” presenter. Allt ifrån inredning och köksartiklar till kort, almanackor och massor av ljus!

Mjuka klappar
Stig in i vår stora butik med ett brett sortiment av just ull – Ullmagasinet! Här hittar du mjuka julklappar så som fina fårskinn, tofflor, accessoarer, garn och inredning. Du kan även beställa gravyr på dina produkter, för en mer personlig present!

Industrisömnad & skinnprodukter
Ge bort en graverad nyckelring, förkläde, bordstabletter, skinnväska eller necessär i julklapp. Hos Regale industrisömnad och Bruksortens kan du beställa personliga presenter.

Smycken
Ernst Forssell erbjuder ett noga utvalt sortiment av modesmycken och fine jewellery till försäljning i deras webbshop. Hos Design Mrs Mi erbjuds fina handgjorda ringar och smycken. !

Hälsa & välmående
Ge bort ett trevligt presentkort med hälsa och välmående i fokus. Hos Pure studio, Wolfgang Osteopati och NOH clinic (som har sin salong i Mellersta Fabriken på plan 3), finner du ett brett urval av behandlingar så som osteopati, massage och yoga.
Läs mer om dem här

Hos Salong Nyans kan du boka frisörtid eller köpa hårstylingprodukter.

Vi önskar er en riktigt God Jul!

Uppleva