Letar du efter bästa julklappen? Inga problem, låt oss tips om både upplevelser och vackra ting som finns här hos oss!

 

presentkort nääs fabriker

Presentkort är alltid en uppskattad gåva, och låta personen välja själv! Presentkortet gäller både på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang, Fabriksköket och Pannhuset Kafé & Krog.

bukettbindning workshop

Torsdagen den 29 februari kl 18:00 välkomnar vi dig att binda din alldeles egna bukett av den stundade vårens blommor.
Ranunkel och anemoner får sällskap av körsbärskvistar och viburnum.
Vi börjar aftonen med ett glas bubbel och fortsätter med en introduktion i hur du tekniskt binder en bukett. Vi pratar om färg och form, hållbarhet, materialvård och trender. Det blir en härlig kväll med många skratt och fantastiska variationer på buketter.
Allt material ingår i kursen.

Pris: 595kr
Tid: start kl 18.00 och tidsåtgång ca 2 timmar.
Minimiantal för att eventet skall bli av är 10 personer och maxantal är 20 personer.

kallbad is & eld

Boka in dig på vårt populära upplevelsepaket Is & Eld Kallbad på Nääs Fabriker i samarbete med Embrace the Cold. Du kommer få med dig både kunskap och en upplevelse fulladdad med energi. Passet inleds med en tuff andningsoptimering där du syresätter varenda cell i kroppen för att sedan avsluta med ett coachat dopp i 4-gradigt vatten. Konceptet kommer från den världsberömde andnings- och kallbadsexperten Wim Hof.

presentkort gustavas handel & kök

Svårt att bestämma dig för vad du vill ge bort? Då är presentkort en väldigt bra julklapp!
Välkommen till delikatessbutiken Gustavas Handel & Kök på Nääs Fabriker. Här hittar du alltid något som passar, oavsett om det ska lagas en godare middag, plockas till kvällen eller ges bort som present.

julklappsshopping

Handla fina, unika julklappar i butikerna här på Nääs Fabriker. I denna härliga atmosfär hittar du mode, inredning, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Självklart blir dina julklappar fint inslagna också!

Teamfabriken

Ge bort en klurig julklapp i jul! Hitta på något roligt ihop med familj eller vänner hos oss på Teamfabriken, utamana varann med 15 st varierande uppdrag och få en kul stund ihop. Ett presentkort kan bli en perfekt present som ni med fördel kan uppleva tillsammans. Du har presentkortet i din inkorg direkt efter köpet. Välj din favoritdesign och ladda kortet med valfritt belopp.