Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hitta hit

Nääs Fabriker ligger cirka 20 minuter med bil från Landvetter Flygplats. Kommer du med bil från Göteborg kör E20, 20 minuter från Göteborg i riktning Alingsås och ta avfart Tollered. Enbart 10 minuter från Alingsås, här slipper du alla köer in till Göteborg. Lätt att svänga av och parkera.

Buss och tåg

Buss (Lerum-snabben) går mellan Göteborg och Ingared med stopp på Nääs Fabriker. Se aktuell tidtabell här
Det går också att ta pendeltåg till Alingsås från Göteborg och därifrån ta bussen (561 och 533) till Tollered/Nääs Fabriker.

Longitud/Latitud

57,8200 latitud
12,4171 longitud

Parkering

Nääs Fabriker använder parkeringsappen Parkster för alla parkeringsplatser. Detta innebär att du som besökare på området måste registrera din bil i parkeringsappen Parkster direkt vid din ankomst. Alla hotellgäster samt konferensgäster parkerar gratis (ej elladdningsplats) men måste registrera bilen vid ankomst i hotellet eller vid konferensanläggningen. Alla besökare till platser parkerar gratis de 3 första timmarna via Parkster-appen.
Läs mer här

Laddning elbil

Vi har laddningsplats för elbil. Kontakta oss för mer information.

 

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓