Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du heminredning och kläder till både dam och herr i en fantastisk 1800-talsmiljö som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Replay, Hope, By Malene Birger och Ganni för att nämna några.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran. Njut av en pizza eller sallad på plats eller köp med helgens charkbricka hem.

Under vår- och sommarsäsongen finns även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider:
Ons-fredag kl 11-18
Lördag-söndag kl 10-16

Läs mer om butiken här

Ljuvliga Stunder

Barnbutiken som man finner här på Nääs Fabriker är en magisk plats för våra små barn. Butiken är fylld med massvis av träleksaker, en hel säng med gosedjur, barnrumsinredning, böcker, kläder & massvis av pyssel till alla pysseltokiga. Här hittar du unikt & roligt utbud av presenter till dop, babyshower och födelsedagskalas – alla produkter handplockas noga.

Välkommen in!

Öppettider: tisdag-fredag kl 11-16 & lördag-söndag kl 10-16

Ljuvliga Stunders hemsida

Magnus papper

Butikens sortiment består av pappersvaror med presentkaraktär från ett antal leverantörer i England och Italien. Här finner du allt som kan tänkas behövas inför inslagning och förvaring samt stationary mixade i fantastiska serier. Sortimentet toppas med lite andra produkter och presenter som ändras året runt.

Välkommen in!

Öppettider: måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-16

Magnus papper hemsida

 

 

ULLMAGASINET

På Ullmagasinet får du inspiration från ullprodukter i sin rätta miljö såväl inomhus som utomhus. Med ett brett ullsortiment vill Ullmagasinet skapa inspirerande, välbefinnande och hållbara miljöer med produkter som kan leva länge och vara en del av många fina minnen genom livet. Det går även att beställa och designa produkter i skinn samt profilera produkter. Ullmagasinet erbjuder produkter från varumärken som Shepherd, Aveva, Klippan, Skandilock, Skinnwille, Cinnamon, Dunderwool, Järbo, Ullcentrum, Karlsbergs Gård, Toarps, med flera.

Öppettider: Tisdag-fredag kl 10-18, lördag-söndag kl 10-16

Läs mer om Ullmagasinet på deras webbshop 

Följ gärna Ullmagasinet på Instagram

Ernst Forssell

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från de mest populära varumärkena. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker på området.

Boka din tid på www.ernstforssell.se eller maila oss på naas@ernstforssell.se med speciella önskemål om tid.

Tider finns att boka på lördagar samt de flesta vardagar. Det finns både dag- och kvällstider.

Läs mer om Ernst Forssell här

Regale industrisömnad/Bruksortens

Den lilla syfabriken med det stora hjärtat. Behöver du ett balkongskydd, hjälp att rusta upp gamla dynor eller är ute efter en snygg och personlig väska i skinn är det hit du ska vända dig. Här är inga projekt för stora eller små och allt görs för att du som kund ska bli nöjd med just din produkt!

I syfabriken sys allt efter beställning men det finns också färdiga produkter redo för nya hem. Vad sägs om ett skinnförkläde med en personlig gravering?

Öppettider: tisdag-fredag kl 7.00-16.00

bruksortens.se

Välkommen in!

Design Mrs Mi

Design Mrs.Mi har sin ateljé här på Nääs Fabriker på butiksplanet och drivs av Marie Ingemarsson. Utöver sina egna kollektioner jobbar Marie även nära kunden där du kan specialbeställa ett smycke. Marie arbetar både i silver och guld och allt görs för hand. Prinsessan Sofia har burit örhängen ”Less is more” under flera officiella sammanhang. Något som har blivit en specialitet hos Mrs.Mi är ringar och det är väl det Marie gör mest utav. Design Mrs.Mi är representerad med ett axplock av smycken i hotellets foajé.

Leveranstiden på ett smycke ligger oftast på 2 månader. Förboka ditt besök i ateljén via mejl till designmrsmi@gmail.com.
Läs mer om Design Mrs.Mi och produkterna på webbshopen www.mrsmi.se

Följ gärna Design Mrs.Mi både på Instagram och Facebook under @designmrsmi

Nyans

Frisörsalong med lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.

Besök Nyans hemsida

e-mail för bokning och frågor
boka@nyansfrisorerna.se

Telefonnummer salongen
0302-10144

 

Balders hage

Balders Hage Alingsås – en diversehandel utöver det vanliga! I Pop up-butiken hittar du ett urval av inredning, porslin, fotogenlampor, presenter, julsaker och mycket annat kul för alla tillfällen. Bland annat hittar du produkter från Karlskrona Lampfabrik, Bruka Design, Axlings Linne, Strömshaga och många fler.

Öppettider pop up:

Måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-16

www.baldershagealingsas.se

Välkommen in!

Uppleva