Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du heminredning och kläder till både dam och herr i en fantastisk 1800-talsmiljö som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Replay, Hope, By Malene Birger och Ganni för att nämna några.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran. Njut av en pizza eller sallad på plats eller köp med helgens charkbricka hem.

Under vår- och sommarsäsongen finns även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider:
Onsdag-fredag kl 11-18
Lördag-söndag kl 10-16

Läs mer om butiken här

Ljuvliga Stunder

Barnbutiken som man finner här på Nääs Fabriker är en magisk plats för våra små barn. Butiken är fylld med massvis av träleksaker, en hel säng med gosedjur, barnrumsinredning, böcker, kläder & massvis av pyssel till alla pysseltokiga. Här hittar du unikt & roligt utbud av presenter till dop, babyshower och födelsedagskalas – alla produkter handplockas noga.

Välkommen in!

Öppettider: tisdag-fredag kl 11-16 & lördag-söndag kl 10-16

Ljuvliga Stunders hemsida

Magnus papper

Butikens sortiment består av pappersvaror med presentkaraktär från ett antal leverantörer i England och Italien. Här finner du allt som kan tänkas behövas inför inslagning och förvaring samt stationary mixade i fantastiska serier. Sortimentet toppas med lite andra produkter och presenter som ändras året runt.

Välkommen in!

Öppettider: måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-16

Magnus papper hemsida

 

 

Ernst Forssell

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från de mest populära varumärkena. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker på området.

Boka din tid på www.ernstforssell.se eller maila oss på naas@ernstforssell.se med speciella önskemål om tid.

Tider finns att boka på lördagar samt de flesta vardagar. Det finns både dag- och kvällstider.

Läs mer om Ernst Forssell här

Nyans

Frisörsalong med lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.

Besök Nyans hemsida

e-mail för bokning och frågor
boka@nyansfrisorerna.se

Telefonnummer salongen
0302-10144

 

Pop up-butiker

I anslutning till övriga butiker har vi även pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid.

Aktuella pop up-butiker just nu

Välkommen förbi!

Uppleva