Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Julhandeln på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. De finaste julklapparna hittar du i våra butiker, med extra fina inslagningar. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, utvald vintage, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

 

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du heminredning och kläder till både dam och herr i en fantastisk 1800-talsmiljö som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Morris, Filippa K, By Malene Birger och klassikern Busnel för att nämna några.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Brique Design & Inredning

Brique är en inredningsbutik med fysisk butik här på Nääs Fabriker men även en webbutik. I butiken handplockar vi favoriter från närmare 70 leverantörer med stort fokus på skandinavisk design och hållbarhet. Här hittar du allt till hemmet och vi hjälper dig att skapa ditt personliga och unika hem. Kanske hittar du en present till hundvakten hemma eller möblerar hela hemmet med möbler och inredningsdetaljer från  butiken. I vårt vackra orangeri förändrar vi efter säsong med blomster och vackra krukor. Några utvalda varumärken bland alla är: Tine K Home, Norr11, Frama Copenhagen, Tell Me More, Muuto, Ferm Living, Olsson & Jensen, Muubs, Emu, Tre Sekel, Ire, Low Key och Kajsa Cramer.

Brique’s öppettider är onsdag-fredag kl 11–18 samt lördag och söndag kl 10–16.

Briques webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran. Njut av en pizza eller sallad på plats eller köp med helgens charkbricka hem.

Under vår- och sommarsäsongen finns även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider:
Onsdag-fredag kl 11-18
Lördag-söndag kl 10-16

Läs mer om butiken här

Ljuvliga Stunder

Barnbutiken som man finner här på Nääs Fabriker är en magisk plats för våra små barn. Butiken är fylld med massvis av träleksaker, en hel säng med gosedjur, barnrumsinredning, böcker, kläder & massvis av pyssel till alla pysseltokiga. Här hittar du unikt & roligt utbud av presenter till dop, babyshower och födelsedagskalas – alla produkter handplockas noga.

Välkommen in!

Öppettider: tisdag-fredag kl 11-16 & lördag-söndag kl 10-16

Ljuvliga Stunders hemsida

Ayandeh Second hand & skrädderi

Ayandeh är ett cirkulärt modekoncept där second hand och skrädderi samverkar. Butiken erbjuder noga utvald second hand med möjlighet till justering för en perfekt passform till den unika kroppen. Hit är du också välkommen att lämna in egna plagg för lagning, förbättra passformen eller för att helt göra om plagget. Tanken bakom Ayandeh är att göra det lättare att handla hållbart och förlänga livslängden på våra plagg.

Välkommen in!

Öppettider: onsdag – torsdag kl 12.00-18.00,  fredag kl 12.00-17.00 & lördag-söndag kl 10-16

 

Ernst Forssell

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från de mest populära varumärkena. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker på området.

Öppettiderna varierar beroende på säsong. Oftast öppet på tisdagar och fredagar.

Läs mer om Ernst Forssell här

Nyans

Frisörsalong med lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.

Öppettider: tisdag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 11–16.

Besök Nyans hemsida

e-mail för bokning och frågor
boka@nyansfrisorerna.se

Telefonnummer salongen
0302-10144

 

Pop up-butiker

I anslutning till övriga butiker har vi även pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid.

Aktuella pop up-butiker just nu

Välkommen förbi!

Uppleva