Letar du efter en fin present till far din? Låt oss tipsa om minnesvärda upplevelser och gåvor hos oss. Skäm bord far med en hotellvistelse genom att boka vårt trevliga hotellpaket Söndagsdealen som inkluderar både övernattning, 3-rätters middag och Badhus. Eller kanske är den perfekta presenten ett presentkort som gäller på både Nääs Fabriker Hotell & Restaurang samt Pannhuset Kafé och Krog. Kika gärna på fler av tips nedan!

På Fars dag har vi öppet kl 10.00-17.00 där ni tillsammans med hela familjen kan njuta av en god fika med otroliga bakelser! Mellan kl 11.00-15.00 serveras också vår populära sopplunch.

 

Handla med gofika till pappa denna dag för att göra honom extra glad. En bulle eller två säger man inte nej till, eller hur?
Bageriet håller öppet kl 8.00-17.00 denna söndag.

Välkomna förbi!

 

Unika presenter kan du även hitta i de fina butikerna här på området. Nu har vi även en fin blogg fylld med shoppinginspiration med senaste nytt från alla butiker.

Presentkort är alltid en uppskattad gåva, och låta personen välja själv!

Presentkortet gäller på både Nääs Fabriker Hotell & Restaurang, Fabriksköket coh Pannhuset Kafé & Krog!

 

En delikorg är allltid roligt att ge bort!

Men är du osäker på vad den ska innehålla kan ett presentkort vara ett bra alternativ.
Hos butik Gustavas Handel och Kök kan du köpa ett presentkort med goda smaker för alla.

Även våra andra butiker på området erbjuder presentkort, en superfin gåva att ge bort till far!

Boka in dig på vårt populära upplevelsepaket Is & Eld Kallbad på Nääs Fabriker i samarbete med Embrace the Cold. Du kommer få med dig både kunskap och en upplevelse fulladdad med energi. Passet inleds med en tuff andningsoptimering där du syresätter varenda cell i kroppen för att sedan avsluta med ett coachat dopp i 4-gradigt vatten. Konceptet kommer från den världsberömde andnings- och kallbadsexperten Wim Hof.
Det finns många positiva hälsoeffekter med kallbad. Kylan ger en hormonboost som gör oss piggare, mer aktiva och bidrar till minskad stress. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga.