Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kommande event på Nääs Fabriker

Här på Nääs Fabriker älskar vi att bjuda på nya upplevelser, precis det som vår plats egentligen handlar om! Den historiska bruksmiljön gör förstås sitt till, liksom blandningen av verksamheter och människor som både arbetar här och som besöker oss. Detta förstärker vi ytterligare genom våra event, aktiviteter, utställningar, högtidsfiranden och mycket annat. Här hittar du några av våra kommande event och aktiviteter.

BRÖLLOPSFABRIKEN 4 FEBRUARI

Välkommen till Nääs Fabrikers inspirationsdag kring bröllop – Bröllopsfabriken! En slags minimässa med inspirerande utställare och brudvisning. Vår magiska trio och huvudarrangör Esther Franke, Ernst Forssell och Nyans presenterar ett 20-tal utställare och bjuder på en runway-show, livemusik, trendspaning och andra inspirerande inslag inom bröllopsklädsel, mat, dekor, blomster och foto. Vi öppnar upp Båthus 1 för visning av en av våra fina lokaler för bröllop. Välkommen att inspireras och få idéer till ert kommande bröllop!

TID: 10.00-16.00

FRI ENTRÉ

SE PROGRAMMET HÄR

Sportlov

Ta med familjen och besök oss under sportlovet. På området finns några aktiviteter för barnen, vi kan också tipsa om flera aktiviteter i vårt närområde. Välkommen till vår härliga bruksmiljö i vinterskrud!

LÄS MER HÄR

ALLA HJÄRTANS DAG & DROP IN-VIGSEL

Fira Alla hjärtans dag på Nääs Fabriker! Denna dag arrangeras vår populära drop in-vigsel, kombinera gärna med mysig övernattning på vårt fina hotell och en romantisk middag i restaurangen. Varför inte passa på och fira dagen med nära och kära!

LÄS MER

VÅRMARKNAD 6-7 MAJ

Välkommen till Vår på Nääs Fabriker, en helg full av inspiration till livet utomhus. Kom och få nya idéer till livet utomhus och träffa ett 20-tal inspirerande kreatörer och utställare som finns på plats under helgen. Butikerna är fyllda med nyheter för sommarsäsongen och food trucks och pop up-serveringar bjuder på härliga smaker. Dessutom planerar vi aktiviteter med förbokning. Mer information kommer löpande. 

Just nu söker vi utställare inom:

UTOMHUSKÖKET
Vi söker utställare med: mer matberedning och tillagning, utekök, grillar, grönsaksodling, ätbara plantor m.m.

FLYTTA UT VARDAGSRUMMET
Vi söker utställare med: Mer trädgårdsmöbler, blommor, plantor, krukor, trädgårdsprydnader, hängmattor, trädgårdsredskap m.m. 

UTELEK FÖR BARN
Vi söker utställare med:
Uteleksaker, trädgårdsredskap för barn, tält, utemöbler för barn m.m.

DIY/UTOMHUSPROJEKT
Vi söker utställare med:
Workshops inom trädgård, blomsterarrangemang och odling m.m.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN FÖR UTSTÄLLARE

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓