Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kommande event på Nääs Fabriker

Här på Nääs Fabriker älskar vi att bjuda på nya upplevelser, precis det som vår plats egentligen handlar om! Den historiska bruksmiljön gör förstås sitt till, liksom blandningen av verksamheter och människor som både arbetar här och som besöker oss. Detta förstärker vi ytterligare genom våra event, aktiviteter, utställningar, högtidsfiranden och mycket annat. Här hittar du några av våra kommande event och aktiviteter.

Kvällsshopping på Nääs Fabriker

På torsdag kl 18.00-20.00 håller butikerna extraöppet efter ordinarie öppettider och bjuder på en exklusiv och mysig shoppingupplevelse i vår bruksmiljö. Kvällens erbjudande är 20% rabatt i butikerna på utvalt eller helt sortiment. Tap Room bar på Bröd & Malt samt kaféet håller också extraöppet så ni kan kombinera denna härliga kväll med en god bit mat och dryck. Varmt välkomna!

Höstlov på Nääs Fabriker

Boka in en härlig vistelse här på Nääs Fabriker under höstlovet v.44! Åk på utflykt eller varför inte boka vårt härliga hotellpaket Höstlovsdealen inför denna lovvecka. Här på området kommer vi arrangera extra aktiviteter för familjen som är kul för både barn och vuxna. Mer information kommer.

BOKA HÖSTLOVSDEALEN

Jul på Nääs Fabriker 1:a och 2:a Advent

Jul på Nääs Fabriker är något speciellt. I år arrangerar vi vår populära julmarknad 2 helger i rad! Helgerna 26-27 november och 3-4 december ger vi er en försmak av julen med upplevelser, god mat, delikatesser, shopping & aktiviteter. Välkommen att besöka vår vackra bruksort i julskrud.

Vill du ställa ut?
Fyll i vår intresseanmälan via knapp nedan.

INTRESSEANMÄLAN JULMARKNAD

Uppleva