Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Alla hjärtans dag

Fira Alla hjärtans dag på Nääs Fabriker! Denna dag arrangeras vår populära drop in-vigsel, kombinera gärna med mysig övernattning på vårt fina hotell och en romantisk middag i restaurangen. Varför inte passa på och fira dagen med nära och kära!

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker!

KONTAKT

Önskar du mer info om drop in-vigseln är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
Telefon: 031-799 63 22
Bemannad telefontid 12.00-16.00 måndag-fredag, övrig tid vänligen kontakta oss via mejl på event@naasfabriker.se

 

LÄS MER OM DROP IN-VIGSEL HÄR

ALLT SOM HÖR BRÖLLOPET TILL

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen. Både brudbukett, håruppsättning, vigselringar och brudklänning går att beställa här på Nääs Fabriker eller precis i närheten.

LÄS MER HÄR

BOKA ÖVERNATTNING

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
För bästa logipris kontakta oss på telefon: 031-799 63 00 eller boka här.

BOKA RUM

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓