Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Parkeringsinformation - Parkeringsapp Parkster

En nyhet för dig som parkerar på Nääs Fabrikers parkering framöver är att du nu behöver registrera din bil i parkeringsappen Parkster vid din ankomst. När du registrerat dig i appen står du gratis de 3 första timmarna. Och våra hotellgäster samt konferensgäster står givetvis gratis under hela sin vistelse.

HOTELL- OCH KONFERENSGÄST

Som hotell- och konferensgäst står du gratis under hela din vistelse genom att registrera din bil direkt vid ankomst och incheckning i vår ipad i hotellreceptionen.

BESÖKARE

Vid ankomst ber vi dig att registrera din bil i parkeringsappen Parkster. När du checkat in står du gratis3 timmar. Så, ett tips är att ladda ner appen Parkster redan nu om du inte redan har den i din telefon.

Ladda ner Parkster -appen för din Iphone

Ladda ner Parkster-appen för Android-telefoner 

Uppleva