Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

När himlen verkligen är taket

Varför begränsa sig till en traditionell konferenslokal med fyra väggar? Fördelarna med att flytta ut är många. Här på Nääs Fabriker kan ni hålla ert möte, eller delar av det, i en hammock, på en stenmur eller i en kajak. För att nämna några av många exempel.

Få syre till era idéer

Forskning visar att närhet till natur minskar stress, främjar kreativiteten, samarbetsviljan och välbefinnandet. Samt ger bättre hälsa. Ofta behöver vi också byta miljö för att få nya idéer. Det finns med andra ord många fördelar med att flytta ut.

Kreativa mötesmiljöer

I tillägg till våra mer traditionella konferenslokaler här på Nääs Fabriker har vi olika platser som vi rekommenderar för er som vill bryta av mötesdagen med ett gruppmöte, diskussion eller en kreativ spåning i det fria. För om himlen är taket, varför ska man då planera framtiden under tak.

Hängmatteduon – prova våra sköna hängmattor längst ut på bryggan. Passar för det mindre mötet för två personer. Här gungar ni lätt en bit över marken omgivna av sjö och himmel.
Stenmuren – här sitter ni på vår nya stenmur, bakom vårt växthus och precis där Tollereds ström rinner ut i sjön Sävelången. En skön miljö för nya tankar.
På sjön – hyr kajaker, SUP:ar eller en av våra roddbåtar och bege er ut på sjön. Här får ni uppleva vår vackra miljö ur ett annat perspektiv och vi kan lova att det sätter igång många nya tankar och idéer.
Walk the TalkGå en runda istället för att sitta runt konferensbordet. Rörelse stimulerar våra tankar. Vi blir mer oss själva. Och vi tänker friare. Vi har två fina rundor för ärliga och härliga samtal.

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓