Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

När himlen verkligen är taket

Varför begränsa sig till en traditionell konferenslokal med fyra väggar? Fördelarna med att flytta ut är många. Här på Nääs Fabriker kan ni hålla ert möte, eller delar av det, i en hammock, på en stenmur eller i en kajak. För att nämna några av många exempel.

Få syre till era idéer

Forskning visar att närhet till natur minskar stress, främjar kreativiteten, samarbetsviljan och välbefinnandet. Samt ger bättre hälsa. Ofta behöver vi också byta miljö för att få nya idéer. Det finns med andra ord många fördelar med att flytta ut.

Kreativa mötesmiljöer

I tillägg till våra mer traditionella konferenslokaler här på Nääs Fabriker har vi olika platser som vi rekommenderar för er som vill bryta av mötesdagen med ett gruppmöte, diskussion eller en kreativ spåning i det fria. För om himlen är taket, varför ska man då planera framtiden under tak.

Hängmatteduon – prova våra sköna hängmattor längst ut på bryggan. Passar för det mindre mötet för två personer. Här gungar ni lätt en bit över marken omgivna av sjö och himmel.
Stenmuren – här sitter ni på vår nya stenmur, bakom vårt växthus och precis där Tollereds ström rinner ut i sjön Sävelången. En skön miljö för nya tankar.
På sjön – hyr kajaker, SUP:ar eller en av våra roddbåtar och bege er ut på sjön. Här får ni uppleva vår vackra miljö ur ett annat perspektiv och vi kan lova att det sätter igång många nya tankar och idéer.
Walk the TalkGå en runda istället för att sitta runt konferensbordet. Rörelse stimulerar våra tankar. Vi blir mer oss själva. Och vi tänker friare. Vi har två fina rundor för ärliga och härliga samtal.

 

Uppleva