Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Allt som hör bröllopet till

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen.

Nyans

Områdets frisör- och skönhetssalong. Perfekt för vackra håruppsättningar, makeup och behandlingar. Här finns även Pure Studio som erbjuder ett brett urval av massage och skönhetsbehandlingar.

Ernst Forssell

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från populära varumärken. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker på området. Besök hemsidan för mer information kring sortiment och kontaktuppgifter.

Esther Franke

Esther Franke är specialiserade på brudklänningar och erbjuder en egen kollektion. De förändrar och skräddarsyr även modeller efter dina önskemål. Stilar som erbjuds är vintage, lantlig, rustik, stilren, tidlös, enkel och unik. Alla kunder erbjuds VIP-service så man får alltid egen tid att prova brudklänningar i lugn och ro i ateljéns sköna atmosfär på Nääs Fabriker. Från provning och beställning till justering följer Esther dig som kund till det att du är lycklig och nöjd över din drömklänning vid upphämtning.

Bröllopstårta

Vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018, bakar fantastiska bröllopstårtor som går att beställa till ert bröllop hos oss eller för avhämtning. Läs mer här

Art and flora

Kajsa Göransson på Art & Flora ordnar med fantastiska blomsterarrangemang, dekorationer och vackra buketter. Art & Flora håller till en liten bit upp i Tollered, i Öfvre Fabriken. För mer information besök Art & Floras hemsida

Bomullsfabriken

Områdets stora livsstilsbutik med noga utvalt sortiment med kända varumärken. Snyggt dam- och herrmode som passar till både vardag och fest. Här finner du även vackra smycken och inredning.

Uppleva