Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Veckans lunch - Nääs Fabriker Kafé

Välkommen till Nääs Fabriker Kafé som serverar dagens lunch måndag-fredag kl 11.30-14.00 för 125:- inkl sallad och bröd samt kaffe och kaka. Det går även bra att ta med som take away! Fr.o.m.12 januari t.o.m. mars månad finner ni kaféet i Magasinet, entré mittemot hotellet.

Lunch

Vecka 5

Måndag
Linguini carbonara med Grana Padano och ruccola
Fisk- och skaldjursgryta med rostade rotfrukter, potatis, aioli och krutonger

Tisdag
Tandoori-kyckling med lemon rice, raita och naan-bröd
Tortellini med ricotta och spenat, ädelostsås och broccoli

Onsdag
Kokt rimmad oxbringa, rotmos, senapssky och riven pepparrot
Dagens fångst med potatiskross, räkor, brynt smör och riven pepparrot

Torsdag
Kålpudding, kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon
Senapsstekt strömming, potatismos och rårörda lingon

Fredag
Ost- och skinkfylld schnitzel, rostad potatis, gröna ärtor, parmesansmör och skysås
Gräslöksbakad sejfilé med krossad potatis och äggsås


Dagens paj & sallad

Varje dag kan man även välja sallad med varmrökt lax/kyckling/vegansk biff eller någon av våra pajer.
Pajer att välja mellan är: Ost och skinka eller Broccoli och fetaost.

Pris 125 kr inkl salladsbuffé, bröd, smör, kaffe & kaka

Dagens lunch serveras måndag-fredag kl 11.30-14.00. Nääs Fabriker Kafé är områdets mysiga kafé och har öppet måndag-söndag kl 10.00-17.00.

Läs mer om vårt kafe här

Välkommen!

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓