Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kalender

26
Sep 2018

Hortensia – blomsterworkshop hos Brique

Välkommen till kvällen där höstkransen gör entré och goda tilltugg från @kullgårdsida dukas upp. Vi stökar, klipper och skapar i Orangeriet hos @briquedesign, en upplevelse i sig!
28
Sep 2018

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, god mat och dryck, sköna sängar och shopping i en härlig miljö.
28
Sep 2018

Välkommen på sopplunch 28 september

Välkommen på sopplunch fredag 28 september. Denna gång hålls sopplunchen här på Nääs Fabriker med temat "Prestera med glädje - på och utanför jobbet".

06
Okt 2018

Höstmarknad

I höst är det återigen dags vår höstmarknad! Det blir två dagar med en härlig blandning av mat, dryck, delikatesser, hantverk & blommor med fokus på lokalproducerat och ekologiskt. Mer utförligt program kommer längre fram. 
12
Okt 2018

Fredagsdealen

Under utvalda fredagar i höst sänker vi våra priser och ger hela 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus.
29
Okt 2018

Höstlovsdealen

Ta med familjen och besök oss under Höstlovet! Under hela vecka 44 (29 okt-4 nov) sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler.
21
Nov 2018

Julbord på Nääs Fabriker

Välkommen att boka vårt omtyckta julbord. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat.
21
Nov 2018

Julbordspaket med övernattning

Jul på Nääs Fabriker är något alldeles extra. Den gamla bruksmiljön och läget vid sjön tillsammans med alla fina juldekorationer skapar en mysig atmosfär och inbjudande miljö. Passa på att unna er en helg borta från alla julförberedelser och njut av god mat och övernattning i våra härliga rum.
01
Dec 2018

Jul på Nääs Fabriker

Jul på Nääs Fabriker är något alldeles speciellt. Under första adventshelgen ger vi er en försmak av julen med upplevelser, delikatesser, shopping & aktiviteter.
31
Dec 2018

Nyår på Nääs Fabriker

Vårt populära nyårspaket innehåller allt man kan önska med god mat & dryck, sprakande fyrverkeri, underhållning och lyxigt boende. Varmt välkommen!
Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest