Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kalender

22
Feb 2019

Välkommen på sopplunch 22 februari

Välkommen på sopplunch fredag 22 februari. Denna gång hålls sopplunchen på Öijared Resort med temat "Varumärket i en digital värld".

22
Feb 2019

Fredagsyoga för dig som hotellgäst

Nyhet - varje fredag erbjuder vi yoga/SomaMove till dig som hotellgäst. Tid: kl 17.00. Varmt välkommen!
08
Mar 2019

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, god mat och dryck, sköna sängar och shopping i en härlig miljö.
22
Mar 2019

Nour El Refai på Nääs Fabriker 22 mars

Nu är det äntligen dags för vårens skönaste inspirationskväll! Vi har bjudit in Nour El Refai - komiker, skådespelare och manusförfattare, som ger oss en berättelse om utanförskap och hennes tankar kring vad som är modigt och inte. Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.
23
Mar 2019

Champagnehuset på Nääs Fabriker

Fête du Champagne! Välkommen till Nääs Fabriker och en helg i champagnens tecken. Tillsammans med ChampagneHuset har vi satt samman ett exklusivt paket med champagneprovning, trerätters middag med passande champagner, avkoppling i Badhuset och övernattning i ett av våra härliga rum.
19
Apr 2019

Påskpaket

Upplev påsken på Nääs Fabriker! Vi erbjuder ett härligt paket med trerätters påskmiddag, övernattning i ett av våra fina rum och frukost.
30
Apr 2019

Valborgspaket

Välkommen att fira in våren tillsammans med oss. Vi erbjuder ett trevligt Valborgspaket med övernattning, 3-rätters middag och frukost. Passa på att besöka Nääs Slotts traditionella valborgsmässofirande i samband med ditt besök hos oss.
06
Jun 2019

Nationaldagspaket

Starta igång sommaren med en miniweekend! Vi erbjuder ett Nationaldagspaket med övernattning, 3-rätters middag och frukost.
Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest