Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Bli en av oss

Nääs Fabriker är en destination och utflyktsmål, belägen i en historisk bruksmiljö omgiven av vacker natur precis vid sjön Sävelången. Området består av ett av Sveriges bästa hotell, konferensanläggning, Badhus, restaurang- och kaféverksamhet, moderna kontorslokaler med co-working samt ett flertal utvalda butiker. Nääs Fabriker ägs av Ernst Rosén sedan 1990 och har utvecklats och förfinats sedan dess, allt med omsorg för varje liten detalj och respektfullt bevarande av den ursprungliga 1800- och tidiga 1900-talsarkitekturen. Fler verksamheter är på ingång i området som ett led i det utvecklingsarbete som pågår för att bli en av Sveriges mest uppskattade platser.

______________________________________________________________________________________________________

 

Kock/Kallskänka

Vi säljer så det knakar och behöver därför anställa både en kock samt en kallskänka till vår restaurang och festverksamhet. På hotellet serverar vi frukost, lunch, konferensmiddagar, a la carte och på söndagarna även brunch. Vi har även julbord, sommargrillbuffé och andra typer av event, bröllop och matkoncept samt en matlagningsstudio. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt i tak, trevliga kollegor och bra mat – allt i en fantastisk miljö.

Profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse.
Vi ser det som självklart att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är självgående, initiativtagande, stresstålig och bra på att samarbeta.
Vi arbetar både dag- och kvällsskift veckans alla dagar.

Du har dokumenterad yrkesvana samt vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet!
Körkort behövs när man skall arbeta på Nääs Fabriker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Komponera och tillaga lunch, middag och à la carte i restaurangen
Komponera och tillaga måltider till olika konferensgrupper, bröllop och andra större sällskap
Vara med i utvecklingsarbetet av nya matkoncept
Ansvara för och delta i det dagliga arbetet i köket

Ansökan
Vänligen skicka din ansökan till Kökschef Magnus Andersson: magnus.andersson@naasfabriker.se
Frågor om tjänsten besvaras av Magnus via mail eller telefon: 0735-151 541.

Tillträde: så snart som möjligt
Tjänst: Tillsvidare 100% (efter sedvanlig provanställning). Varierande arbetstider.

______________________________________________________________________________________________________

Servispersonal heltid

Vi söker nu en servitör/servitris på heltid som har yrkesvana med erfarenhet av restaurangbranschen och a la carte-servering.

Du är serviceminded, stresstålig och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du brinner för yrket och att du har ett genuint intresse för mat och dryck ser vi som en självklarhet. Du sätter gästen i fokus och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Är du rätt person, vänta inte med att höra av dig då vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Varaktighet
Tillsvidare (med 6 månaders provanställning)
Heltid (kvällar och helg)
Tillträde snarast

Krav
Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
Flytande svenska i tal och skrift

Körkort är ett plus men inget krav.

Lön: enligt kollektivavtal

Maila in din ansökan till restaurangchef Saija Myhre saija.myhre@naasfabriker.se

______________________________________________________________________________________________________

Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt efter kompetenta, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök, restaurang och städ.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev tillhotell@naasfabriker.se
Märk din ansökan med ”Spontanansökan”. 

 

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest