Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du mode, inredning, konst och även delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Och fler härliga butiker är på gång.

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Morris, Acne och Filippa K, Hunky Dory, Paul Smith och klassikern Busnel för att nämna några.

Här hittar du heminredning och kläder till hela familjen i en fantastisk 1800-talsmiljön som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Brique Design & Inredning

Brique Design & Inredning är en inredningsbutik med spännande skandinaviska varumärken, tidlöst hantverk och nyskapande design. Brique är också showroom för danska märket Norr 11.

Med inspiration från storstäder och den jordnära naturen, i både det industriella och det romantiska, erbjuder Brique en personlig och unik stil inom heminredning. Här hittar du allt från möbler och belysning till textilier och spännande accessoarer för hemmet.

I butiken säljs märken som: Afroart, House Doctor, Norr11, Chhatwal & Jonsson, Tellmemore, Agneta Livijn, Sthål, Pkek, Grafitgrå, Olsson & Jensen, Muubs, Tine K, Shepherd, Johan & Nyström, Beach House Company, Ferm Living, Muubs, Foxford och Oscar Borgström.

Butiken ligger i Mellersta Fabriken med ingång snett över från Café Färgeriet.

Brique’s öppettider är torsdag och fredag kl 11–18 samt lördag och söndag kl 10–16.

Briques webbplats

 

Steningekompaniet

Steningekompaniet har i dagsläget en butik på Steninge Slott och säljer glas, porslin, köksredskap, livs & inredningsdetaljer. De har även godis och sina egna tesorter. Steningekompaniet jobbar med både små och stora leverantörer för att få en bred och rolig mix i butiken. Genom kunnig personal med stor kunskap kring produkterna strävar de alltid efter att kunden skall få den bästa hjälpen och servicen.

I butiken säljs märken som Eva Solo, Gant Home, Sagaform, Orrefors Kosta Boda, Iittala, Almedahls, Rosti Mepal, Skeppshult, Durance, Galltvål i Piteå, Bruka Design, Skandinavisk Hemslöjd, Fiskars, Global, Arabia, Sockerbageriet och många fler.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Steningekompaniets webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran.

Öppettider: tisdag-fredag kl 11-18 & lör-sön kl 10-16

Läs mer om butiken här

Stably – nyhet!

Butik, showroom och webbshop med fokus på ridsport.

Öppettider: fredag kl 10-18 & lör-sön kl 10-16

Läs mer här

Pop up-butiker

I anslutning till övriga butiker har vi även två pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid. Välkommen förbi!

Hotellbutiken

Hotellet har även det en växande butik. I dagsläget säljer vi lyxiga morgonrockar från Af Swedala och kläder och underkläder från Bread and Boxers. Framöver kommer detta att utökas, bland annat med sänglinnen.

Konst på hotellgalleriet

Ungefär var fjärde vecka ställer en ny konstnär ut i lobbyn på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang av galleristen Lennart Skoglund. Spännande kända och snart kända konstnärer med vitt skilda stilar och uttryck. Samtlig konst är till salu.

Lennart Skoglund når du på 070 4241151 eller mejl lennart.skoglund@hotmail.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vinnare tipspromenad invigningshelgen

Nu har vi utsett vinnare i tipspromenaden som vi hade under invigningshelgen den 2-3 september! Nedan kan du även se de rätta svaren från tipspromenaden.
22
Sep 2017

Välkommen på tjejkväll med Lovisa ”Lofsan” Sandström – fullbokat!

Nu är det dags igen! Till höstens tjejkväll har vi bjudit in Sveriges grymmaste PT -Lovisa "Lofsan" Sandström. Vi får ta del av föreläsningen "Den bästa träningen - så funkar det". Alla som kommer får med sig nya boken Lofsans Underverk hem. Obs! Eventet är fullbokat!

Utställning i Hotellgalleriet

Välkommen till vår utställning i Hotellgalleriet. Denna gång är det Denise Wiberg som ställer ut sina vackra målningar under namnet "Between strength and fragility".

Smycken från andeliusgribbe

Vi är så glada över att berätta att vi nu säljer andeliusgribbes fantastiska smycken i vår hotellreception! Smyckena är formgivna av Karin Andelius och Linda Gribbe och består av stilrena, nätta armband, halsband och örhängen med ideologiska budskap.

Utomhusaktiviteter på Nääs Fabriker

Oavsett om du bor på hotellet eller besöker oss över dagen finns här massor att göra på hela området såsom boulebana, utomhusgym, naturlekplats och uthyrning av SUP. Varmt välkommen till en aktiv vistelse hos oss på Nääs Fabriker!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Hugos Handel & Kök har öppnat!

Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och har nu slagit upp dörrarna till en helt ny delikatessbutik  där de breddat sitt sortiment. Hugos Handel & Kök erbjuder säsongsanpassade godsaker, skafferivaror och färdiga rätter. Skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran.

Bröllops- och födelsedagspresenter som ger fina minnen

Vad ska man ge bort i bröllops- eller födelsedagspresent till paret eller personen som har allt? Och vad kan man önska sig när man firar en stor dag? Här visar vi lite inspiration!

Badhuspaket dag med lunch

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller brunch och shoppingrabatt i butikerna Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.

Isabelle på Brique om Nääs Fabriker

"Det skulle vara en häftig lokal på en häftig plats. Jag hade en tydlig idé om vilken typ av inredning jag ville erbjuda och det var en stil som perfekt matchar bruksstilen på Nääs Fabriker; färgskalorna, materialen, de vackra detaljerna, atmosfären. Om butiken hade legat någon annanstans hade det blivit en helt annan butik."

Nina Bryngelsson på Nääs Bomullsfabriken om Nääs Fabriker

Bomullsfabriken är Nääs Fabrikers största butik idag och ännu så länge den mest kända i området med kunder från hela Göteborgsområdet, ja hela regionen. Det är en livsstilsbutik i ordets verkliga bemärkelse; lika mycket upplevelse som butik.