Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. och fler härliga butiker är på gång.

 

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du heminredning och kläder till både dam och herr i en fantastisk 1800-talsmiljö som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Morris, Filippa K, By Malene Birger och klassikern Busnel för att nämna några.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Sofa Company

Showroom och inredningsbutik på nätet med soffor och möbler i dansk design med eget designteam och produktion. Visionen är att erbjuda designmöbler till konkurrenskraftiga priser, för alla.

I showroomet här på Nääs Fabriker får du som besökare möjlighet att uppleva, testa och få tillgång till både rådgivning i valet utav möbler, hjälp med beställningar och kunna få med dig prover på tyg och material.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Sofa Companys webbplats

Brique Design & Inredning

Brique är en inredningsbutik med fysisk butik här på Nääs Fabriker men även en webbutik. I butiken handplockar vi favoriter från närmare 70 leverantörer med stort fokus på skandinavisk design och hållbarhet. Här hittar du allt till hemmet och vi hjälper dig att skapa ditt personliga och unika hem. Kanske hittar du en present till hundvakten hemma eller möblerar hela hemmet med möbler och inredningsdetaljer från  butiken. I vårt vackra orangeri förändrar vi efter säsong med blomster och vackra krukor. Några utvalda varumärken bland alla är: Tine K Home, Norr11, Frama Copenhagen, Tell Me More, Muuto, Ferm Living, Olsson & Jensen, Muubs, Emu, Tre Sekel, Ire, Low Key och Kajsa Cramer.

Brique’s öppettider är onsdag-fredag kl 11–18 samt lördag och söndag kl 10–16.

Briques webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran. Njut av en pizza eller sallad på plats eller köp med helgens charkbricka hem.

Under vår- och sommarsäsongen finns även glass från Lejonet & Björnen.

Öppettider: onsdag-fredag kl 11-18 & lör-sön kl 10-16

Läs mer om butiken här

Ernst Forssell

Hos guldsmedsbutiken Ernst Forssell kan du boka personliga visningar av vigsel- och förlovningsringar i en underbar miljö och hitta smycken från de mest populära varumärkena. Du hittar Ernst Forssell i närheten av övriga butiker på området.

Öppettiderna varierar beroende på säsong. Oftast öppet på tisdagar och fredagar.

Läs mer om Ernst Forssell här

Nyans

Frisörsalong med lyxiga behandlingar skräddarsydda för just dig.

Öppettider: tisdag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 11–16.

Besök Nyans hemsida

e-mail för bokning och frågor
boka@nyansfrisorerna.se

Telefonnummer salongen
0302-10144

 

Ljuvliga Stunder

Träleksaker och barnrumsinredning.

Öppettider: onsdag-fredag kl 11-16 & lördag-söndag kl 10-16

Ljuvliga Stunders hemsida

Pop up-butiker

I anslutning till övriga butiker har vi även pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid.

Aktuella pop up-butiker just nu

Välkommen förbi!

Uppleva