Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du mode, inredning, konst och även delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Och fler härliga butiker är på gång.

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Morris, Acne och Filippa K, Hunky Dory, Paul Smith och klassikern Busnel för att nämna några.

Här hittar du heminredning och kläder till hela familjen i en fantastisk 1800-talsmiljön som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Bomullsfabrikens webbplats

Brique Design & Inredning

Brique Design & Inredning är en inredningsbutik med spännande skandinaviska varumärken, tidlöst hantverk och nyskapande design. Brique är också showroom för danska märket Norr 11.

Med inspiration från storstäder och den jordnära naturen, i både det industriella och det romantiska, erbjuder Brique en personlig och unik stil inom heminredning. Här hittar du allt från möbler och belysning till textilier och spännande accessoarer för hemmet.

I butiken säljs märken som: Afroart, House Doctor, Norr11, Chhatwal & Jonsson, Tellmemore, Agneta Livijn, Sthål, Pkek, Grafitgrå, Olsson & Jensen, Muubs, Tine K, Shepherd, Johan & Nyström, Beach House Company, Ferm Living, Muubs, Foxford och Oscar Borgström.

Butiken ligger i Mellersta Fabriken med ingång snett över från Café Färgeriet.

Brique’s öppettider är onsdag-fredag kl 11–18 samt lördag och söndag kl 10–16.

Briques webbplats

 

Steningekompaniet

Steningekompaniet har i dagsläget en butik på Steninge Slott och säljer glas, porslin, köksredskap, livs & inredningsdetaljer. De har även godis och sina egna tesorter. Steningekompaniet jobbar med både små och stora leverantörer för att få en bred och rolig mix i butiken. Genom kunnig personal med stor kunskap kring produkterna strävar de alltid efter att kunden skall få den bästa hjälpen och servicen.

I butiken säljs märken som Eva Solo, Gant Home, Sagaform, Orrefors Kosta Boda, Iittala, Almedahls, Rosti Mepal, Skeppshult, Durance, Galltvål i Piteå, Bruka Design, Skandinavisk Hemslöjd, Fiskars, Global, Arabia, Sockerbageriet och många fler.

Öppettider: måndag-fredag kl 10–18 & lördag-söndag kl 10–16.

Steningekompaniets webbplats

Hugos Handel & Kök

Delikatessbutik med säsongsanpassade godsaker. Här säljs bland annat ost, charkuterier, marmelader, bröd, grönsaker och färdiglagade rätter. Skapat från grunden eller inköpt från gårdar i när och fjärran.

Öppettider: tisdag-fredag kl 11-18 & lör-sön kl 10-16

Läs mer om butiken här

Stably – nyhet!

Butik, showroom och webbshop med fokus på ridsport.

Öppettider: fredag kl 10-18 & lör-sön kl 10-16

Läs mer här

Pop up-butiker

I anslutning till övriga butiker har vi även två pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid. Här ser du vilka pop up-butiker som besöker oss i höst Välkommen förbi!

Hotellbutiken

Hotellet har även det en växande butik. I dagsläget säljer vi lyxiga morgonrockar från Af Swedala och kläder och underkläder från Bread and Boxers. Framöver kommer detta att utökas, bland annat med sänglinnen.

Konst på hotellgalleriet

Ungefär var fjärde vecka ställer en ny konstnär ut i lobbyn på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang av galleristen Lennart Skoglund. Spännande kända och snart kända konstnärer med vitt skilda stilar och uttryck. Samtlig konst är till salu.

Lennart Skoglund når du på 070 4241151 eller mejl lennart.skoglund@hotmail.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Konstutställning i Hotellgalleriet

Välkommen till vår utställning i Hotellgalleriet. Denna gång är det Irene Lagerberg -ii- som ställer ut sina vackra målningar och grafik.

Pop up-butiker hösten 2017

I höst har vi flera härliga pop up-butiker på plats hos oss. Här har vi listat alla företag som besöker oss den närmaste tiden.

Minimundo – ny pop up i höst

Nu har en ny pop up-butik flyttat in hos oss på Nääs Fabriker - Minimundo. Här hittar du de allra finaste leksakerna och prylarna till barnrummet. Alla produkter är  omsorgsfullt utvalda, välkommen att hitta både gamla och nya favoriter här.

Smycken från andeliusgribbe

Vi är så glada över att berätta att vi nu säljer andeliusgribbes fantastiska smycken i vår hotellreception! Smyckena är formgivna av Karin Andelius och Linda Gribbe och består av stilrena, nätta armband, halsband och örhängen med ideologiska budskap.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Hugos Handel & Kök har öppnat!

Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och har nu slagit upp dörrarna till en helt ny delikatessbutik  där de breddat sitt sortiment. Hugos Handel & Kök erbjuder säsongsanpassade godsaker, skafferivaror och färdiga rätter. Skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran.

Badhuspaket dag med lunch

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller brunch och shoppingrabatt i butikerna Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.