Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Handla

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du mode, inredning, konst och även delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Och fler härliga butiker är på gång.

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är områdets stora lifestylebutik, dit människor åker från hela Göteborgsområdet för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Bomullsfabriken erbjuder en lång rad svenska och internationella varumärken som Ralph Lauren, Morris, Acne och Filippa K, Hunky Dory, Paul Smith och klassikern Busnel för att nämna några.

Här hittar du heminredning och kläder till hela familjen i en fantastisk 1800-talsmiljön som skapar en alldeles särskild atmosfär.

Bomullsfabrikens webbplats

Brique Design & Inredning

Brique Design & Inredning är en inredningsbutik med spännande skandinaviska varumärken, tidlöst hantverk och nyskapande design. Brique är också showroom för danska märket Norr 11.

Med inspiration från storstäder och den jordnära naturen, i både det industriella och det romantiska, erbjuder Brique en personlig och unik stil inom heminredning. Här hittar du allt från möbler och belysning till textilier och spännande accessoarer för hemmet.

I butiken säljs märken som: Afroart, House Doctor, Norr11, Chhatwal & Jonsson, Tellmemore, Agneta Livijn, Sthål, Pkek, Grafitgrå, Olsson & Jensen, Muubs, Tine K, Shepherd, Johan & Nyström, Beach House Company, Ferm Living, Muubs, Foxford och Oscar Borgström.

Butiken ligger i Mellersta Fabriken med ingång snett över från Café Färgeriet.

Brique’s öppettider är torsdag och fredag kl 11–18 samt lördag och söndag kl 10–16.

Briques webbplats

 

Steningekompaniet

Nääs Fabrikers senaste tillskott bland butikerna. Steningekompaniet har i dagsläget en butik på Steninge Slott och säljer glas, porslin, köksredskap, livs & inredningsdetaljer. De har även egen ljustillverkning, honung från egna bikupor och sina egna tesorter. Steningekompaniet jobbar med både små och stora leverantörer för att få en bred och rolig mix i butiken. Genom kunnig personal med stor kunskap kring produkterna strävar de alltid efter att kunden skall få den bästa hjälpen och servicen.

I butiken säljs märken som Eva Solo, Gant Home, Sagaform, Orrefors Kosta Boda, Iittala, Almedahls, Rosti Mepal, Skeppshult, Durance, Galltvål i Piteå, Bruka Design, Skandinavisk Hemslöjd, Fiskars, Global, Arabia, Sockerbageriet och många fler.

Steningekompaniets webbplats

Pop up-butiker – nyhet!

I anslutning till övriga butiker har vi även två pop up-butiker. Här dyker olika företag upp under kortare eller längre tid. Välkommen förbi!

Pop up-butiker hösten 2016

Hotellbutiken

Hotellet har även det en växande butik. I dagsläget säljer vi lyxiga morgonrockar från Af Swedala och kläder och underkläder från Bread and Boxers. Framöver kommer detta att utökas, bland annat med sänglinnen.

Konst på hotellgalleriet

Ungefär var fjärde vecka ställer en ny konstnär ut i lobbyn på Nääs Fabriker Hotell och Restaurang av galleristen Lennart Skoglund. Spännande kända och snart kända konstnärer med vitt skilda stilar och uttryck. Samtlig konst är till salu.

Lennart Skoglund når du på 070 4241151 eller mejl lennart.skoglund@hotmail.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

17
Mar 2017

Välkommen på tjejkväll 17 mars

Nu är det dags igen! Till årets första tjejkväll har vi bjudit in en sann inspiratör -
Börshajens grundare Andra Farhad. Vi får ta del av föreläsningen "Det du inte visste" - en hisnande resa mellan drömmar och verklighet. Du får även ett helikopterperspektiv på det här med investeringar och din syn på placeringar kommer aldrig bli sig lik igen.
24
Feb 2017

Premiär: killkväll 24 februari!

Efter att ha kört flera populära tjejkvällar här på Nääs Fabriker är det äntligen dags för en kväll bara för er killar! Vi välkomnar dig och dina vänner till vår nya satsning killkväll som bjuder på livepodcast, spännande leverantörer och god mat & dryck. Denna gång har vi bjudit in Fotbollsmagasinet Offsides chefredaktörer Anders Bengtsson och Johan Orrenius som inleder kvällen från scenen.

Smycken från andeliusgribbe

Vi är så glada över att berätta att vi nu säljer andeliusgribbes fantastiska smycken i vår hotellreception! Smyckena är formgivna av Karin Andelius och Linda Gribbe och består av stilrena, nätta armband, halsband och örhängen med ideologiska budskap.

Aktuell utställning i Hotellgalleriet – Sonora

Välkommen till vår konstutställning i Hotellgalleriet med målerier av Sonora Paula Reinkopa.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Hugo Ericson Ost öppnar deli- och livsstilsbutik på Nääs Fabriker!

Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och planerar för en butik där de breddar sitt sortiment. Öppnandet av nya butiken beräknas till våren 2017.

Bröllops- och födelsedagspresenter som ger fina minnen

Vad ska man ge bort i bröllops- eller födelsedagspresent till paret eller personen som har allt? Och vad kan man önska sig när man firar en stor dag? Här visar vi lite inspiration!

Dagpaket med god mat, träning och bastubad

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar bastubad, träning, lunch eller brunch och shoppingrabatt i våra butiker Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.

Isabelle på Brique om Nääs Fabriker

"Det skulle vara en häftig lokal på en häftig plats. Jag hade en tydlig idé om vilken typ av inredning jag ville erbjuda och det var en stil som perfekt matchar bruksstilen på Nääs Fabriker; färgskalorna, materialen, de vackra detaljerna, atmosfären. Om butiken hade legat någon annanstans hade det blivit en helt annan butik."

Nina Bryngelsson på Nääs Bomullsfabriken om Nääs Fabriker

Bomullsfabriken är Nääs Fabrikers största butik idag och ännu så länge den mest kända i området med kunder från hela Göteborgsområdet, ja hela regionen. Det är en livsstilsbutik i ordets verkliga bemärkelse; lika mycket upplevelse som butik.