Letar du efter en lokal där du kan sälja eller visa upp dina produkter i en unik miljö? Har du en e-handel och vill testa på att sälja i fysisk butik eller är du nystartad företagare och vill veta vad dina kunder tycker om dina produkter?

Lokalen på Nääs Fabriker ligger i Mellersta Fabriken mitt på området. Med sina 65 kvm omfamnas den av tegelklädda väggar, betonggolv och ett stort fönsterparti ut mot huvudgatan. Här har du möjlighet att låta dina produkter och din kreativitet sätta din personliga prägel. Allt för att inspirera dina kunder och våra besökare. Vi ser helst att du har en verksamhet som är bemannad, även om vi tidigare haft obemannad verksamhet med swish-betalning. Lokalen kan även nyttjas som ett stängt skyltfönster ut mot gatan.

En viktig detalj att känna till innan du deltar i tävlingen är att lokalen inte är isolerad. Det är därför viktigt att dina produkter klarar av utomhustemperaturen under höst och vinter.

Under perioden september till december passerar ca 15 000-18 000 besökare butiksentréerna varje månad. Vi ser helst att du har produkter som kompletterar vårt utbud i befintliga butiker. Läs mer om våra butiker här.

Viktiga datum:

Tävlingen pågår mellan 24 augusti och 4 september och vinnaren presenteras på Nääs Fabrikers Instagram och Linked In den 8 september. Vinnaren har med tillgång till lokalen mellan fram till den 30 november, med tillträde efter överenskommelse.

FRÅGOR:

Har du frågor gällande lokalen vänligen kontakta robert.lundberg@naasfabriker.se

Tävlingsregler och villkor

– Tävlingen pågår mellan 24 aug och 4 sep 2023.
– Vinnaren utses den 8 sep av en jury bestående av representanter från Nääs Fabriker AB. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
– Tävlingspriset är en kostnadsfri hyra av lokalen Lastbryggan i Mellersta Fabriken på Nääs Fabriker under perioden 15 september fram t.o.m. 30 november om inget annat avtalas.
– Då lokalen är omöblerad ansvarar och bekostar vinnaren själv inredning av lokalen.
– Vinnaren måste vara ett momsregistrerat företag eller en hobbyverksamhet.
– Ansvarig för tävlingen är Nääs Fabriker AB, Spinnerivägen 1, 448 50 Tollered.
– För att delta i tävlingen måste du vara över 18 år, bo och vara folkbokförd i Sverige.

Delta i tävlingen genom att fylla i formuläret på hemsidan här