Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

disas tårtor

Välkommen att beställa våra fantastiska tårtor, bakade av vår konditor Disa, vinnare av Årets  Konditor 2018. Tårtorna är av högsta kvalitet och är lika vackra att se på som de är goda att äta. Välj mellan olika smakkombinationer, tårtorna går att beställa både till ditt bröllop och till andra tillställningar som till exempel födelsedagar, dop eller övriga högtider.

Beställning

Vi jobbar efter vad säsongen erbjuder så smaker och fyllningar byts regelbundet. Vi gör tårtor för födelsedagar och andra högtider. Vi gör även flera olika bröllopstårtor av absolut toppkvalitet, dessa går att beställa även om man inte har sitt bröllop på Nääs Fabriker. Det finns möjlighet att hyra olika ställningar till sin tårta.

Vi tar emot tårtbeställningar mån-tors kl 08.00-14.00.
Beställning görs på mail: disa.molin@naasfabriker.se eller ring via tfn 031-799 63 24.
Obs! Beställning görs SENAST 2 dagar innan. Beställning är endast giltig efter att du fått bekräftelse från oss. Tårtan hämtas upp i receptionen och betalning sker på plats vid upphämtning.

Våra goda tårtor

RUNDA TÅRTOR

Våra runda tårtor går att beställa som 6,8 eller 12 bitar.

Prinsesstårta

Sockerkaksbottnar, hallonsylt med citron, vaniljkräm och grädde, täckt med marsipan.

 

TÅRTLÄNGDER
Våra tårtlängder går att beställa upp till 8 bitar.

Hallon Choklad (laktosfri)

Brownie med hallonkompott, hallonchantilly med yuzu, mörk chokladbavaroise, sprayad med mörk choklad.

Hasselnöt Karamell Choklad (GLUTENFRI)

Hasselnötsmaräng, karamellbavaroise med hasselnötspraline samt chokladmousse, glaserad med en karamellglaze.

Citrusfrukt mandel (GLUTENFRI)

Mazarinbotten med citruscurd, mandelkaramell och citronbavaroise, toppad med italiensk maräng.

Vanilj Hallon

Vaniljkaka med vaniljkräm, hallonchantilly och vaniljmousse, glaserad med en vaniljglaze.

PRIS

1 bit 50:-
6 bitar 300:-
8 bitar 400:-

Vid beställning av tårta som äts på plats i restaurangen är priset 95:-/person inkl kaffe.

Bröllopstårtor signerat Disa Molin

Vår chefskonditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018, bakar fantastiska bröllopstårtor i både smak och utseende som går att beställa till ert bröllop hos oss eller för avhämtning. Är du intresserad av att beställa en bröllopstårta av oss? Mejla gärna din förfrågan till vår konditor Disa Molin så får ni all information om de aktuella bröllopstårtorna via mejl. Var ute i god till med er beställning.

Pris från 85:-/bit för avhämtning
Pris från 135:-/bit för servering i restaurangen (gäller vid bokad middag)

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓