Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

OUTDOORFABRIKEN 9-10 september

Helgen den 9-10 september bjuder vi in till inspirerande dagar på temat friluftsliv. Fler och fler människor upptäcker fördelarna med att röra sig ute i skog och mark. Vi vill vara med och inspirera och förmedla kunskap som bidrar till ett rikare uteliv! Kom hit och testa produkter som gör äventyret enklare. Hämta något gott från någon av våra gästande food trucks eller från Pannhuset Kafé. Träffa experter som delar med sig av sin kunskap och ger användbara tips. Mässan är gratis och öppen för alla.

Merrell

Med Merells skor och kängor kan du alltid känna dig redo för en vandring som ger komfort året om. Dessa skor erbjuder högkvalitativ teknik och kommer att finnas till försäljning på plats.

Börjessons Bil

Volkswagen har ett starkt fäste i vanlife-kulturen. Först ut var Folkabussen T1. Nu har du möjlighet att uppleva nästa generations camper vans Volkswagen Grand California 680, Volkswagen Californa Ocean och Volkswagen Caddy Californa med taktält. Experter från Börjessons Bil är på plats och svarar på dina frågor.

Ullmagasinet

Ullmagasinet är en av de största butikerna här på Nääs Fabriker med ett otroligt sortiment av ull! Här kan du bland annat köpa värmande skoinlägg, strumpor, sittunderlag, accessoarer och fårskinnsfällar.

International Tackle

International Tackle är en stor återförsäljare av kända varumärken inom fiskesport. I Båthus 1 kommer du kunna köpa diverse utrustning för en lyckad fisketur i höst och vinter!

Hajk

Hajk är ett klädmärke grundat i Göteborg med tidlöst och funktionellt outdoormode för vardagliga äventyr. Här erbjuds hållbara och funktionella plagg för en stilren garderob.

Meter Bikes

Meter Bikes är en cykelproducent baserad i Stenkullen i Lerum, en kort resa från centrala Göteborg. Här erbjuds cyklar alltifrån landsvägsracer, gravelracer och modeller med en kombination av landsvägsracer och MTB-cykel.

Skog Å Kust

Skog Å Kust designar och producerar vattentäta funktionsväskor för ett aktivt utomhusliv. Väskorna håller hög kvalité och har testats i tuffa förhållanden. Med ett brett utbud av väskor för att möta dina behov och hålla dina prylar torra.

Vide Natur

Vide Natur är drömmen att få visa fler människor hur härlig naturen och friluftslivet kan vara. Det är erfarenheter och kunskap förpackat för de som vill uppleva naturen men inte känner sig helt trygg i hur man gör. Här kan du hyra olika typer av tält för ditt äventyr.

Friluftsoutlet

Friluftsoutlet säljer friluftsartiklar till låga priser. De specialiserar sig på taktält, kajaker (både uppblåsbart och i plast), SUP-brädor och annat campingrelaterat.

Embrace the Cold

Anders Bodén är en passionerad kallbadare sedan 2017.  Han älskar att inspirera andra till att våga kliva ur sin komfortzon och prova nya vägar, verktyg och tankesätt. Just nu verksam som polis i Region Väst där han bland annat arbetar som föreläsare, coach och handledare inom ledarträning. Tillsammans med Embrace the Cold har Nääs Fabriker satt samman två olika paket vid utvalda tillfällen i höst och vinter där du kan prova på kallbad på en ny nivå.

Lerums Hund- & Hästsport

Lerums Hund- & Hästsport erbjuder alltid personlig service och bred kunskap baserad på lång erfarenhet av de flesta husdjur. Allt som säljs kommer​ från noga utvalda leverantörer som levererar den bästa kvaliteten till bra priser!

Bomullsfabriken

Bomullsfabriken är den stora mode- och livsstilsbutiken på Nääs Fabriker med ett flertal varumärken som andas både mode, funktion och hållbarhet. Under Outdoorfabriken kommer vi att erbjuda 20% på alla produkter från Brixtol Textiles, Kavat och Knowledge Cotton. Du hittar även mer information om alla butiker här på området här

HÖSTSHOPPING

Hösten står för dörren! Här på Nääs Fabriker har våra butiker ett brett utbud av olika produkter som passar perfekt till ett härliga aktiviteter utomhus! Under helgen kommer det finnas fina erbjudanden hos utvalda butiker. Låt dig inspireras och få en härlig stund hos oss!

LÄS MER OM HANDEL HÄR

Food trucks

På området bland alla utställare kommer det även finnas food trucks ni kan köpa en god lunch på samt fika hos.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓