Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Lediga kontorslokaler, butiker och showroom

Bli en del av Nääs Fabriker. Vi har skrivit historia sedan 1833 – nu kan du vara med och berätta den vidare.
Nääs Fabriker är en populär destination som växer och ständigt utvecklas, så nu söker vi fler butiker som vill vara en del av gemenskapen och upplevelsen i vår vackra bruksmiljö. Vi erbjuder butiker/showroom från 21 kvm till 265 kvm. Bli granne med vårt välbesökta hotell samt en rad omtyckta butiker som erbjuder bland annat; delikatesser, presenter, brudklänningar, frisör, mode inom dam och herr, massage och osteopati, ullprodukter, inredning och design, kafé, restaurang, bageri, microbryggeri, samt vårt senaste tillskott Teamfabriken, där våra besökare kan ta del av äventyr och utmaningar på hög nivå. En gemensam nämnare för våra butiker/showroom är att de håller hög kvalitet med ett unikt utbud.


MER INFO & KONTAKT

Välkommen att kontakta oss för mer info: hyra@naasfabriker.se

Nedan visar vi de kontorslokaler vi har lediga just nu.

Butiker/Showroom

Öppna en ny butik eller bygg vidare på din affärsidé i en unik bruksmiljö som bara växer och lockar fler och fler besökare. Här finns det plats för nya spännande butikskoncept som kompletterar våra nuvarande fina butiker.

33 kvm Mellersta Fabriken, Tillbygget
Butikslokal/showroom i Mellersta Fabriken, Tillbygget plan 1

50 kvm Mellersta Fabriken
Butik i Mellersta Fabriken, korridoren i Gallerian, plan 1

19 kvm Mellersta Fabriken, Tillbygget
Butikslokal/showroom i Mellersta Fabriken, Tillbygget, plan 1

160 kvm Gamla Nedre Fabriken
Butik/showroom i Gamla Nedre Fabriken.

31 kvm Mellersta Fabriken, Tillbygget
Butik/showroom i mellersta Fabriken, Tillbygget, plan 1.

Omöblerade kontor Mellersta Fabriken

Flytta hemifrån med ditt kontor till våra smakfulla och funktionella lokaler. Kontoren varierar i storlek från 11 kvm upp till 200 kvm.

59 kvm Mellersta Fabriken
Kontorslokal i Mellersta Fabriken, plan 4

103 kvm Mellersta Fabriken
Kontorslokal i Mellersta Fabriken, plan 4

Möblerade kontor i Mellersta Fabriken

Våra möblerade kontor är smakfullt inredda med monterade skrivbord och hyllor. Här sitter du i anslutning till vår coworkingyta mitt på området och får tillgång till vår kreativa och inbjudande loungemiljö med bland annat kök, mötesrum och bibliotek.

Just nu har vi inga lediga möblerade kontorslokaler.

Omöblerade kontor Gamla Nedre Fabriken

Flytta hemifrån med ditt kontor till våra smakfulla och funktionella lokaler. Kontoren varierar i storlek från 11 kvm upp till 200 kvm.

22 kvm Gamla Nedre Fabriken
Kontorslokal i Gamla Nedre Fabriken

MER INFO & KONTAKT

Välkommen att kontakta oss för mer info: hyra@naasfabriker.se

Jag är intresserad av visning

Fält med * är obligatoriska.

Detta är ett "anti-spam"-fält.

Följande ingår när du hyr lokal av oss

WIFI
PARKING
INTRANET
COFFEE AND TEA
CLEANING
GYM
micron
MEETING ROOM
MAILBOX
DAILY- AND TRADE NEWSPAPERS

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓