Nu kan du tävla och vinna en dagkonferens i våra nya lokaler i Mellersta Fabriken! I januari öppnar vi tre nya konferenslokaler. Nu har du möjlighet att vinna en kostnadsfri dagkonferens i januari. Våra nya möteslokaler är designade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att skapa en avslappnad och inspirerande atmosfär. Med stora fönster för naturligt ljusinsläpp och med utsikt över fabriksområdet. Lokalerna är anpassade för upp till 12 mötesdeltagare.

Så här deltar du

Kriterierna för att deltaga i denna tävling är att ni godkänner att vi får lov att testa och utvärdera vårt nya koncept tillsammans med er. På detta sätt får vi värdefull feedback gällande lokaler, fika och lunch i Pannhuset. Skicka oss din motivering om varför just ditt företag bör vinna via länk nedan till maria.boteus@naasfabriker.se så kontaktar vi er när vinnaren dragits!

OBS! Minimiantal deltagare är 8 personer och maxantal 12 personer.Tävlingen pågår fram tills den 19e december, så passa på att delta och vinn en härlig uppstart med ditt gäng på Nääs Fabriker i januari!