Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Fira

Många lyckade bröllop och jubiléer har firats på Nääs Fabriker. Vi vågar påstå att förutsättningarna för det perfekta firandet är bästa tänkbara tack vare platsen, maten och vår rutinerade personal. Det vet vi tack vare de många lyckade bröllop och jubiléer som har firats hos oss. Dagar som dessa är vi extra stolta över vårt fina Nääs Fabriker.

Gör en bröllops / festförfrågan

Fält med * är obligatoriska.Detta är ett "anti-spam"-fält.

En atmosfär som sätter stämningen på firandet

Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns på Nääs Fabriker, en atmosfär som direkt sätter stämningen på firandet, oavsett om det är bröllop, studentmottagning, företagsfest, dop eller 50-årsmiddag. Den historiska och vackra miljön gör förstås sitt till, men lika viktigt är hotellets goda mat och vår rutinerade och omtänksamma personal med känsla för varje liten detalj.

Bröllop

På Nääs Fabriker kan ni fira ert bröllop med upp till 160 gäster. För lite mindre bröllop hyr vi ofta ut våra mysiga Båthus som ligger direkt på bryggan vid sjön. Här kan ni vara upp till 45 personer. Vi har arrangerat många bröllop genom åren och har fått stor rutin och erfarenhet både av stora och små arrangemang. Genom detta kan vi garantera att allt praktiskt runt om kring bröllopet funkar smidigt och problemfritt och att ni får ert bröllop precis så som ni vill ha det. Dessutom har vi färdiga bröllopspaket både för stora och mindre bröllop.

Bröllopspdf

Kontakta oss gärna för mer information: event@naasfabriker.se
eller på telefon: 031-799 63 22.

Drop in-vigsel

Två gånger om året ordnar vi drop in-vigsel, helt utan förbokning. Välkommen att gifta er i vårt vackra Båthus på Alla hjärtans dag och Midsommarafton.

Läs mer om vår drop in-vigsel här

Beställ er bröllopstårta från Årets Konditor

Vi erbjuder fantastiska bröllopstårtor av absolut toppkvalitet, bakade av vår chefskonditor Disa Molin, vinnare av Årets Konditor 2018. Det går lika bra att beställa till ert bröllop som ni firar hos oss eller till om ni gifter er på annan plats. Det finns möjlighet att hyra olika ställningar till er tårta. Kontakta oss för mer information.

Food truck

Nu finns möjligheten att boka Nääs Fabrikers egna food truck till ert bröllop. Kontakta oss gärna för mer information.

Allt som hör bröllopet till

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen. Både brudbukett, håruppsättning, vigselringar och brudklänning går att beställa här på Nääs Fabriker eller precis i närheten. Läs mer här

Dop/namngivning, konfirmation och studentmottagning

Nääs Fabriker är lika perfekt för dop, konfirmation och studentmottagning som för bröllop. Vanligast är att festen eller mottagningen sker i Båthuset, men självklart går det lika bra att abonnera hotellets restaurang eller hela hotellet om ni planerar en tillställning med många gäster. Då har vi plats för totalt 130 gäster.

Jubiléer och högtider

Många födelsedagar, julmiddagar och andra högtider har firats på Nääs Fabriker genom åren. Antingen firar våra gäster med enbart fördrink och middag i hotellets restaurang eller väljer ett lite större arrangemang i exempelvis något av båthusen. Vi sätter med glädje ihop ett paket och upplägg som passar just ditt firande.

Festpdf

Kontakta oss gärna så berättar vi mer: event@naasfabriker.se
eller på telefon: 031-799 63 22.

Företagsevent och kickoff

Nääs Fabriker har i princip det mesta för olika typer av företagsevent och konferenser. Förutom en exceptionell atmosfär och miljö, finns här alla de viktigaste delarna: Hotellrum, konferenslokaler, restaurang och festlokal för 215 deltagare. Med vår rutin både som värd för fester och tusentals konferenser kan vi garantera bästa tänkbara förutsättningar för ert arrangemang. Vi ser helt enkelt till att allt fungerar perfekt. Vi kan också hjälpa till med idéer kring innehåll och själva arrangemanget, exempelvis ge förslag på aktiviteter och talare, upplägg och körschema etc.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer: bokning@naasfabriker.se
eller på telefon: 031-799 63 10.

Uppleva