20 april

Outdoorfabriken

Lördag den 20 april bjuder vi in till vår friluftsmässa Outdoorfabriken. En heldag inom temat friluftsliv, jakt och fiske. I en naturnära, historisk miljö tillsammans med starka varumärken vill vi inspirera till ett rikare uteliv, året om. Deltagande varumärken som andas kvalitet och premium bidrar som utställare för att erbjuda er besökare försäljning, demo eller aktiviteter.

Fri entré & parkering
Öppettider: 10.00-16.00

 Välkommen till detta event och inspireras till ett rikare uteliv!

föreläsning MED Markus TORGEBY

Öckeröbon som vid 20-års ålder fick nog och flyttade ut i skogen och blev kvar där i fyra år. Idag lever Markus Torgeby i Jämtland med sin familj, med skogen som närmsta granne. ”Skogen är som en bra pappa, fast utan att tjöta” säger Markus. Förra året bestämde han sig för att bygga ett hus på fjället bara med hjälp av sin egen kropp som verktyg och sitt huvud som motor. Efter att ha burit tre ton av virke, 50 mil genom skog och fjäll står nu huset klart. Hela berättelsen går att se på SVTs specialdokumentär Husdrömmar.

Lyssna till Markus berättelse om hur han hittat den inre harmoni och balans som vi alla eftersöker. I dagens samhälle matas vi med enormt mycket information och måsten varje dag. Huvudet slutar funka som det ska och återhämtningen blir svår i detta brus. Hur kan du skapa mer utrymme för pauser och frigöra tid att göra det som verkligen betyder något för dig?

Tid 14.00-15.00
Pris: 190:-