30 oktober - 5 november

Höstlov

På höstlovet arrangerar vi extra aktiviteter för barnen här på vårt fabriksområde. Ta med familjen och njut av en härlig hotellvistelse med vår höstlovsdeal, en god fika i Pannhuset Kafé & Krog eller lunch i restaurang Fabriksköket. Under hela veckan har vi vår spännande pumpajakt där hela familjen kan delta. Vi har även ett roligt quiz i vår egen app. Under utvalda dagar öppnar vi upp vår pysselverkstad. Se datum och tider för alla aktiviteter nedan.

Pumpajakten

28 oktober – 5 november
Varje dag göms en pumpa på området. Alla kan delta i vår pumpajakt, hotellgäster likaväl som besökare. Varje dag kl 10.00 går vi ut via vår Instagram och Facebook och släpper ledtråd för vart dagens pumpa ligger gömd. När man har hittat pumpan tar man med med den till hotellreceptionen i utbyte mot ett fint pris.

pysselfabriken

28 oktober – 5 november
Vår populära pysselfabrik kommer ni hitta i Magasinet (Bomullsmagasinet mitt emot hotellentrén). Den kommer att vara öppen kl 10.00-17.00 och bemannad onsdag-lördag. Kom och var kreativa tillsammans med barnen!

Digitalt Halloweenquiz i appen

28 oktober – 5 november
Vår årliga halloweenquiz arrangeras även i år. Ni laddar enkelt ner Nääs Fabriker-app i App Store eller Google Play. Här hittar ni vårt quiz med 10 rysligt kluriga frågor med en kort promenadslinga på området som passar hela familjen. Efter avklarat quiz är du välkommen att hämta en gåva i hotellreceptionen. Lycka till!

fikastund

Under höstlovsveckan finns rysligt mycket gofika hos oss. I Pannhuset Kafé kan du prova spökbakelser och pumpabakelser bakade av våra konditorer.

höstlovsdealen

Ta med familjen och njut av en härlig hotellvistelse hos oss under Höstlovet! Den 28:e oktober-5 november sänker vi våra priser och ger 20% rabatt på övernattning och frukost samt inkluderar entré till vårt härliga Badhus med bastu och utomhuspooler. Vi kommer även ha pysselrum samt en daglig pumpajakt på vårt Fabriksområde.

I HÖSTLOVSDEALEN INGÅR
Övernattning i ett av våra fina rum
Frukostbuffé
Tillgång till gym inomhus
Entré till vårt Badhus med varma utomhuspooler och olika bastukoncept, värde 195:- för vuxna och 95 kr för barn).

Under hela veckan är barn välkomna in i Badhuset kl 07.00-17.30 alla dagar. Sista tiden att välja med barn är kl 16-17.30. Åldersgräns i vårt Badhus är från 4 -12 år.