Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Live Session: Daniel Kemish

Den brittiske Singer-Songwritern Daniel Kemish kommer tillbaka till Nääs Fabriker!
Med sin sång och scennärvaro gjorde Kemish succé när han förra året fyllde Ladan med publik. Därför är det extra roligt att nu kunna berätta att han på sin Europaturné gör ett stopp hos oss.

Med nyskrivna låtar från nya albumet “Hard Times” fyller vi återigen Ladan med amerikansk countrymusik. Ett perfekt sätt att förlänga känslan från Springsteen på Ullevi.

Lyssna till Daniel Kemish här

Gör kvällen komplett!
Passa på att boka in en god middag på vår nyöppnade krog, Pannhuset Kafé & Krog. Boka bord på pannhuset.se. Vill du endast släcka törsten har vi självklart även öppet Tap Room på Bröd & Malt, bryggeriet på området som öppnar 12.00.
Vill du förlänga vistelsen i vår fina miljö och unna dig lite extra guldkant rekommenderar vi att även boka in en hotellnatt. https://boka.naasfabriker.se/se/package/list

Datum: 30/6
Tid: 19.00-21.00
Plats: Ladan, Nääs Fabriker, Spinnerivägen 1, Tollered
Biljettris: 150:-

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓