Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Midsommar på Nääs Fabriker

Midsommar är en härlig helg hos oss med drop in-vigsel, BBQ-buffé och festlig stämning på området. Här ser du vad som händer och hur våra olika verksamheter har öppet under helgen.

Drop in-vigsel

På Midsommarafton arrangerar vi vår årliga drop in-vigsel i ett av våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön mellan kl 11-16.

HOTELLERBJJUDANDEN

Se alla härliga hotellerbjudanden  inför midsommarhelgen och sommaren här

MIDSOMMARFIRANDE VID NÄÄS SLOTT

Att fira midsommar på Nääs är en fin tradition med anor från 1800-talet – läs mer om historien här. Det kommer firas med dans, uppträdanden och musik både på midsommarafton och midsommardagen. Läs mer här

AKTIVITETER PÅ NÄÄS FABRIKER OCH I NÄRHETEN

Se vilka aktiviteter och utflyktsmål som finns på och runt Nääs Fabrikers område.
Läs mer här

KAFÉ

Vårt mysiga kafe har öppet kl 10.00-17.00 hela midsommarhelgen.
Läs mer om vårt kafé här

 

Mer information kommer löpande.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓