Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Pop up Andersdotter Art

Välkommen att besöka Andersdotterart pop up i Gamla Nedre Fabriken som nu har öppnat här på Nääs Fabriker. Marias konst är en blandning av fantasi och realism, med struktur och olika tekniker. Under utställningen på Nääs Fabriker presenterar hon flera nya verk.

Om Andersdotter Art

Många tavlor är också helt abstrakta. Så här säger hon själv: Jag målar varje dag med stor glädje. Källorna till inspiration är många och överallt, i det stora och i det lilla. Skönheten i platser jag besökt, dofter jag känt, ljud jag hört – allt finns där. Jag förhåller mig helt fri till mitt skapande, tavlorna växer fram. Den enda planen var att den första serien skulle romantisera Sverige, ett blommande Svea med allt från snörike till varma klippor och stränder. Stad och landsbygd, slott och koja. Den serien får växa med tiden. Nu har jag fler serier och arbetar även med en ny, den här gången med Spanska toner.

Öppettider

Andersdotter Art håller öppet på helgerna och kommer även vara på plats och måla vid olika tillfällen.

Den 22 april är det öppet hus och jag kommer presentera mig själv lite bättre för den som önskar komma. Alla tider, även när jag är på plats spontant, kommer finnas på instagram maria_andersdotter_art

Alla är varmt välkomna att besöka mig på plats i Gamla Nedre Fabriken.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓