Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

SUP-yoga

Stand Up Paddleboard – som en flytande yogamatta! Nu arrangerar vi SUP-yoga på sjön Sävelången på nationaldagen i samarbete med Oneyoga. SUP-yoga ger en fantastisk upplevelse på och i vattnet, ju mer du utmanar dig själv och din balans i de olika positionerna desto roligare. Aktiviteten passar van som ovan – för dig som gillar yoga och SUP och som vill prova på något nytt.

Vi börjar på land med kort genomgång och uppvärmning, lägger sedan i brädorna och förtöjer dem vid bryggan. Vi kör en yogaklass med grundläggande yogapositioner på brädorna och är på vattnet cirka en timme.

Om OneYoga.se

YIN & YANG. Yoga är min passion!  Mina klasser består av meditation, närvaro och kraftfulla, funktionella flöden för hela kroppen.
Jag älskar havet och håller ofta klasser vid vatten, som bidrar med lugn och kraft. En känsla av närvaro, kroppsmedvetenhet och tacksamhet i nuet skapas, både på mattan och i livet med hjälp av yogan.
Anna Carin Olsson – OneYoga.se – dynamisk, havsnära yoga
Yin. Mindfulness. Power. Hatha. Vinyasa. Inversions. SUPyoga, Philosophy. Breathwork

Praktisk info

Räkna med ett dopp! Kom ombytt, ha tunna träningskläder och skor efter väder – t ex tunna överdragsbyxor eller tights med badkläder under. Tunn, kort våtdräkt och skor funkar om du har sådana. Vi är barfota om vädret tillåter.

Program

• Samling kl 10.30 i hotellet lobby för genomgång och ombyte
• SUP YOGA 90 minuter kl 11.00-12.30
• 12.30-13.00 enklare lunch bestående utav matig wrap och smoothie från vårt Kafé, som avnjuts ute på bryggan vid fint väder.
• 13.00-14.30 entré till vårt Badhus

Pris 650 kr

Passa gärna på att komma natten innan och bo över för att vara redo efter en god natts sömn och hotellfrukost.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓