Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Workshops i Vårateljén

Vårateljén drivs av Ida Andersson (Trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner) och Karin Ehrenberg (Trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner och trädgårdsskribent). Boka en workshop och få trädgårdsinspiration och prova på roliga aktiviteter och skapa egna kreationer. Allt material och fika ingår i priset. Bokning kan göras senast 4 dagar innan, avbokning senast 2 dagar innan inbokad workshop. Bokning av workshop görs till post@eiktradgard.se

Exempel på workshops för företag, privatpersoner och nätverksträffar:

Kokedamas – svävande krukväxter (ca 1,5h)

Kokedama är en teknik där man klär in jord med mossa eller kokosfibrer som man sedan planterar en mindre planta i. Det blir lättskötta krukväxter som kan placeras fritt i rummet. Denna teknik, med sitt ursprung från Japan, är enkel att utföra, inga förkunskaper krävs. Det finns även möjlighet att binda en enkel ampel av jutesnöre till den svävande kokedaman.
Pris: 495 kr inkl. moms (396 kr exkl. moms)

Soilblocks – så utan krukor (ca 1,5h)

Förså blommor och grönsaker i jordkuber så kallade soilblocks. Detta är ett enkelt sätt att på liten yta så många olika frön utan att använda plastkrukor. En workshop som passar perfekt under våren. Här finns möjlighet att skapa sin egen lilla blomsteräng eller varför inte lägga grunden till köksträdgården redan i köksfönstret.
Pris: 495 kr (396 kr exkl. moms)

Vårdekorationer och kransar (ca 1,5h

När solen börjar värma igen är det fint att skapa vackra, våriga dekorationer i krukor till bordet eller varför inte binda en vårkrans till dörren. Med hjälp av vårlökar, ris, kvistar och vårblommor skapas naturliga dekorationer.
Pris: 650 kr (520 kr exkl. moms)

Workshop vårateljen

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓