Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Inspokväll 22 april

Vi bjuder in till en inspirerande lördagskväll med samtal kring trender inom mode, inredning och design. Njut av härlig lördagsshopping, träffa och lyssna till Frida Zetterström, Atta och Maja Ring samt Pernilla Heed.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING – SHOPPINGERBJUDANDEN – MINGEL & MUSIK

Inred din garderob och ditt hem för ett inre lugn

22 april kl 16.00-19.00

Fler och fler upptäcker kopplingen mellan hur vi mår och hur vi inreder vårt hem och vår garderob. Ta del av design- och modetrender och tips kring hur du inreder hem och garderob för att skapa en inre balans.

Shopping i våra butiker
Vi startar kl 16.00 med mingel, god dryck och tilltugg med shoppingerbjudanden i våra butiker Bomullsfabriken, Ullmagasinet, Hugos Handel & Kök, Magnus Papper och Hedvig Design & Inredning.

Inspirerande samtal om trender inom mode och inredning

Frida Zetterström är modejournalist och stylist och kommer att leda dagens inspirerande samtal om hur mode och inredning kan hjälpa till att skapa välmående. Hon delar även med sig av trender för ett smartare och ett mer hållbart modeliv.

Atta Ring och Maja Furenberg Ring driver Studio In och är inredare och stylister med visionen att skapa vackra rum att trivas i och inspireras av. De ger dig förutsättningarna att lyckas med inredningen i hemmet.

Pernilla Heed driver Made by Heed som syr små kollektioner av överblivna tyger från produktioner i Europa, hållbart, närproducerat och unikt. Pernilla delar med sig av tips för att bära sina plagg på nya sätt och hitta nya kombinationer. Samt hur du skapar ett lugn i din garderob genom att göra dig av med ångestladdade plagg.

Utlottning av fina priser
Under föreläsningen deltar du som gäst i en utlottning av fina priser från våra butiker på området.

Biljettpris 295 kr

I priset ingår bland annat dryck med tilltugg, exklusiva shoppingerbjudanden, föreläsning samt en goddiebag.

Passa på att unna dig något extra
Vill du sätta extra en guldkant på lördagskvällen är vårt tips att boka in middag och övernattning på Nääs Fabriker Hotel & Restaurang.

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓