Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vårateljén pop up

Stig in bland vårens blomster i inglasade lastbryggan i Mellersta Fabriken. Välkommen och få trädgårdsinspiration i form av spännande workshops & föreläsningar. Ett showroom med trädgårdsmöbler, krukor och tillbehör. Men även möjlighet till trädgårdsrådgivning & design. Inför helgen dukas vårblommor i krukor upp för grab & swish. Vårateljén drivs av Ida Andersson (Trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner) och Karin Ehrenberg (Trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner och trädgårdsskribent). Läs mer ⇓

Öppettider: måndag-fredag 10-18, lördag-söndag 10-16

Betalningssätt: Självbetjäning och swishbetalning

Besök grongron.se


Workshops

Dahlior från A–Ö – Föreläsning med Lars-Anders Hermansson, medlem i Svenska dahliasällskapet.
Välkommen till Vårateljén och en föreläsning av den hängivne dahliaodlaren Lars-Anders Hermansson. Allt eller inget, så beskriver Lars-Anders sitt intresse för dahlior. Han odlar sedan tjugo år tillbaka över 450 olika sorter hemma i Ed i nordvästra Dalsland. I samlingen finns höga och låga, gamla och nya, små och stora, alla får vara med och de odlas självklart i bokstavsordning. Det är lätt att förstå kärleken till dahlian. Väl omhändertagen kan den bli en livslång vän. Lars-Anders visar massor av bilder och berättar allt han vet och lite till om denna fantastiska blomma. Hoppas att vi ses!
Hälsar Ida Andersson & Karin Ehrenberg / Trädgårdsmästare som tillsammans driver Vårateljén

Var: Vårateljén på Nääs Fabriker i Tollered
När: Söndag 26/3 kl 13.00
Entré 100 kr inkl. fika
Boka din plats: karin@grongron.se
Försäljning av dahliaknölar på plats.

För inspiration, se instagram: @karin_norsesund     @idaellinorisabell

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓