Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kaféet flyttar till Magasinet under en tid

Spännande saker är på gång här på vårt fina Nääs Fabriker! Nu hittar du vårt Kafé i ny lokal, Magasinet (entré mittemot hotellet), temporärt t.o.m mars månad då ett nytt spännande matställe växer fram i den gamla lokalen, Pannhuset. Du kommer kunna njuta av samma goda utbud i kaféet med dagens lunch, vackra bakverk från våra konditorer och gott kaffe precis som vanligt. Vi erbjuder också flera sittplatser både inomhus och utomhus i uppvärmt tält.

OBS! Hundar är välkomna i tältet med entré på andra sidan av byggnaden.

Nya öppettider: alla dagar kl 10.00-17.00

Välkomna!

Läs gärna mer om vårt utbud i kaféet här

 

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓