Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Öppen ölprovning 28 januari

Bjud med en kär vän eller ge bort i present, ölprovning i vårt eget hantverksbryggeri Bröd&Malt den 28 januari.

En trappa upp i bryggeriet slår vi oss tillsammans ned för en ölprovning där vi testar oss igenom ett antal utvalda öl från bryggeriet. Här berättar vi om bryggeriets öl och samtalar kring hur vårt cirkulära koncept med bröd från bageriet och ölbryggningen fungerar.

Vi erbjuder max 20 platser per tid.

Följande ingår

En öl vid ankomst samt ölprovning på tre (15cl) utvalda öl från bryggeriet (det går bra att köpa till tre stycken extra öl för 100:-)

Pris 395:-

Bokning

För att boka en plats på vår ölprovning:

  • Ange antal personer
  • Välj datum 28 januari
  • Välj tid kl 13.00 eller 16.00
  • Klicka på knappen fortsätt för att fylla i alla uppgifter samt betalningsmetod.

Varmt välkommen med din bokning!

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓