Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Pop-up Vinterateljén

Vi välkomnar Ida, Karin och Ulrika hit till Nääs Fabriker som nu öppnar pop up-butik Vinterateljén i inglasade lastbryggan i Mellersta Fabriken. Här erbjuds naturliga dekorationer från trädgård och skog. Av växter och blommor skapas kransar till vägg, kronor till tak och arrangemang till bord som passar alla högtider. Vinterateljén drivs av trädgårdsmästaren och trädgårdsdesignern Ida Andersson samt designern och trädgårdsmästaren Karin Ehrenberg. Läs mer ⇓

Öppettider: måndag-fredag 10-18, lördag-söndag 10-16

Betalningssätt: Självbetjäning och swishbetalning

 

Workshop i Vinterateljén
Boka en workshop i Vinterateljén. Bind en krans eller skapa dekorationer till bord, vägg eller tak tillsammans med trädgårdsmästare och blomsterdekoratörer i den vackra inglasade lastbryggan.
Vi arbetar med torkat och färskt växtmaterial från trädgård och natur. Vi skräddarsyr innehållet efter era önskemål.

Tidsåtgång: Mellan 1,5–2,5 tim
Antal personer: Grupper om min. 6 och max 12 personer

Pris: från 695 kr/pers
(556 kr/pers exkl. moms)

Ingår: Allt material, varm äppelglögg & madeleinekaka

Bokningsförfrågan: karin@grongron.se

 

För inspiration, se instagram:

@karin_norsesund
@idaellinorisabell

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓