Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Servispersonal

Vi söker nu fler kollegor till vårt härliga team i restaurang Fabriksköket här på Nääs Fabriker! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för värdskap och service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi ser det som självklart att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är självgående, initiativtagande, stresstålig och bra på att samarbeta. Vi arbetar både dag- och kvällsskift veckans alla dagar. Du som söker behöver ha dokumenterad yrkesvana eller minimum examen från restaurangskola, samt vana att hantera både små och stora volymer där kvalitet är nyckelordet! Körkort är ett plus men inget krav. Du kommer att få en härlig arbetsplats med fantastiska medarbetare där vi hela tiden utvecklas för att bli ett av Sveriges bästa utflyktsmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ta hand om restauranggästerna tillsammans med hovmästare och restaurangchef.

Uppdukning/ duka av i matsalen

Vi vill också att du skaffar dig en god kännedom om mat och dryck som serveras

 

Välkommen med din ansökan till

Helena Stenborg – Area restaurant manager
0705 65 65 66

helena.stenborg@naasfabriker.se

 

Uppleva