Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hovmästare 100%

Nu söker vi en serviceinriktad, säljfokuserad, social, självgående och prestigelös hovmästare till vår restaurang. Vi vill att våra ledare i matsalen ska ha ett glatt och professionellt sätt mot gäster och arbetskollegor, och se till att den höga nivån vi vill ha på service bibehålls varje dag. Att vara ordningsam och noggrann ser vi som en självklarhet. Du har en övergripande blick för var som händer i matsalen, och du är van vid att jobba under högt tryck vare sig det gäller à la carte, bröllop, fest eller konferens. Du är synlig, närvarande och aktiv i driften, men även delaktig i planering av vinlistor och drinkmenyer, rekryteringsprocesser, introduktioner och utbildningar.
Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurang, med fördel tidigare erfarenhet i arbetsledande position • Stort intresse för och goda kunskaper kring mat och dryck. Visst tekniskt kunnande samt övergripande kunskap inom alkohol och livsmedelshantering.
Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad, fast månadslön och påbörjas enligt överenskommelse. Arbetstiden följer verksamhetens öppettider och är förlagt till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Har du frågor är du välkommen att kontakta: helena.stenborg@naasfabriker.se

Verkar detta som något för dig? Välkommen med din ansökan till Helena Stenborg –  helena.stenborg@naasfabriker.se,

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Uppleva