Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Julbord på Nääs Fabriker

Återigen dukar vi upp ett härligt julbord på Nääs fabriker. Det är ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat. Vi bakar vårt vörtbröd själva i vårt bageri Bröd & Malt och vi gör vår egen glögg på naturvin från Italien som det bjuds på innan ni sätter er till bords.Självklart brygger vi också vårt eget julöl i bryggeriet som du kan njuta av till julbordets alla godsaker. Här finns allt från julskinkan på gårdsgris, honungsglaserade rödbetor, enrisrökt älg och egna sillinläggningar till lokalproducerade ostar och stort dessertbord. Vi gör mycket av vårt julgodis själva med bland annat egna praliner, marmelader, tryfflar och den obligatoriska wienernougaten. Välkommen att njuta av ett gediget julbord i en fantastisk miljö på Nääs Fabriker.

Priser

Söndag-onsdag kväll 695:-
Torsdag-lördag kväll 795:-
Lördag-söndag lunch 495:-

Pris barn:
4-12 år: 199:-
0-4 år: ingen kostnad

Bokning

Julbordslunch lördag-söndag bokas här

Julbord kvällstid
bokas via e-mail: restaurang@naasfabriker.se
Julbordet serveras 16 november-20 december 2022.

Julbordspaket

Passa på att boka in en övernattning i samband med ert julbord. Se mer info om vår julbordspaket här

Varmt välkommen!

Uppleva