Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuset dagpaket

Välkommen att börja dagen på bästa sätt eller tillbringa dagen här hos oss med våra olika dagpaket! Välj mellan Dagpaket frukost där vår goda frukostbuffé ingår för att sedan njuta av olika bastukoncept och varma utomhusbad i Badhuset. Vi har också Dagpaket lunch och Dagpaket middag som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller middag samt shoppingrabatt i områdets butiker.

Dagpaket frukost måndag-fredag  350:-

Paketet inkluderar:
Vår goda hotellfrukost kl 07.30-08.30
Besök i vårt Badhus kl 08.30-10.00 (Lån av Badrock samt handduk)
Fri träning på vårt gym utomhus
Shoppingrabatt 10% i områdets butiker (voucher hämtas i hotellreceptionen)

Dagpaket lunch måndag-torsdag 500:-

Paketet inkluderar:
Besök i vårt Badhus mellan kl 11.30-13.00 (Lån av Badrock samt handduk)
Nääs Fabrikers Badhus-kit
Fri träning på vårt gym utomhus
Lunch (välj mellan två olika varmrätter med sallad) serveras kl 13.30
Shoppingrabatt 10% i områdets butiker (voucher hämtas i hotellreceptionen)

Dagpaket middag måndag-torsdag 500:-

Paketet inkluderar:
Besök i vårt Badhus mellan kl 14.30-16.00 (Lån av Badrock samt handduk)
Nääs Fabrikers Badhus-kit
Fri träning på vårt gym utomhus
Middag med en varmrätt, serveras kl 17.00
Shoppingrabatt 10% i områdets butiker (voucher hämtas i hotellreceptionen)

BOKNING
Våra dagpaket bokas på email hotell@naasfabriker.se eller telefon 031-799 63 00.
Viktigt att du anger mailadress och telefonnummer vid bokning.


AKTIVITETER PÅ NÄÄS FABRIKER OCH I NÄRHETEN

Se vilka aktiviteter och utflyktsmål som finns på och runt Nääs Fabrikers område.
Läs mer här

ATT BESÖKA PÅ OMRÅDET

Kaféet  läs mer här
Bageri och bryggeri Bröd & Malt, läs mer här


Ett urval av trevliga butiker
Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Vår butiker har öppet kl 10.00-16.00 lördag-söndag, för öppettider vardagar se individuella öppettider här.

Bomullsfabriken
Hugos Handel och Kök
Magnus Papper
Ullmagasinet
Hedvig inredning & design

Frisörsalong, massage, behandlingar, osteopati & yoga
I Mellersta fabriken finner du Nyans frisörsalong, Pure studio och Wolfgang osteopati som erbjuder olika behandlingar.

Dagpaketet är ej bokningsbart på skollov, röda dagar, midsommarafton samt under sommarperioden.

Välkommen!

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓