Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hedvig inredning & design öppnar pop up-butik i Gamla nedre fabriken

Vi välkomnar vår nya pop up-butik på området, Hedvig inredning & design, som drivs och ägs av Anne-Kathrine Almark. I butiken hittar du ett handplockat sortiment av handgjord keramik från Italien, textilier från Frankrike och inredning från länder runt medelhavet.

Om Hedvig design & interiör

Hedvig är ett inrednings- & designkoncept som tagits fram med hjärtat. Det startades av mig Anne-Kathrine Almark år 2021, inspirerad av den underbara sydeuropeiska stilen och charmen.
Jag älskar allt med Italien och länderna runt Medelhavet och de flesta av produkterna kommer därifrån. De har modern, rustik design och stil, som passar i skandinaviska hem och miljöer.
Vi har också en webbshop www.hedvig-inredning-design.se där du kan beställa och hämta upp i butiken eller få dina varor hemskickade.

Berätta kort om pop-upen – vad kan besökarna förvänta sig?
Besökaren hoppas jag uppfattar butiken och showroomet personligt med unika produkter, en trevlig plats att besöka där du kan hitta det unika till dig själv och ditt hem eller fina ge-bort gåvor.

Hur skulle du själv kortfattat beskriva sortimentet?
Du hittar allt för det moderna och personliga hemmet. Underbar handgjord keramik från Italien, textilier från Frankrike samt lampor och ljusstakar.

Hur ser din inköpsprocess ut? Du erbjuder noga utvalda produkter från Italien och runt Medelhavet – berätta mer!
Jag söker själv efter små leverantörer runt omkring, mestadels Italien. Vissa besöker jag personligen och tillsammans utvecklar vi produkterna. Det finns inga stora volymer av varje produkt, det är viktigt att det är unikt för dig som köpare, är min filosofi.

 

Öppettider:

Torsdag – lördag kl 10.00-16.00

Följ gärna Hedvig inredning & design på instagram @hedvig_inredning_design

Uppleva