Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker!

Drop in vigsel på Midsommarafton

Anmälan öppnar 10 mars 2023.

Om vigseln

Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. För att undvika trängsel och köbildning behöver vi ta emot förbokning på alla tider. Det går att välja tider mellan kl 11-16 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas.

SÅ HÄR BOKAR DU TID FÖR VIGSEL
Bokning sker vardagar kl 12-16 till vår bröllopskoordinator Louise Lohm på telefonnummer: +46 31 799 63 22. Efter att ni har kommit överens om tid med vår bröllopskoordinator mailas en bekräftelse till er.

Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan!

Lokalen är luftig och rymlig och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt.

Boende & mat

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
För bästa logipris kontakta oss på telefon: 031-799 63 00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Ansök om hindersprövning

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut.  De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.

Kontakt

Önskar du mer info om drop in-vigseln är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
Telefon: 031-799 63 22
Bemannad telefontid 12.00-16.00 måndag-fredag, övrig tid vänligen kontakta oss via mejl på event@naasfabriker.se

Fotograf

Önskar ni föreviga er vigsel med vackra bilder? Vi kan varmt rekommendera Elsa Hillberg Photography och Fotograf Emilia i samband med drop in-vigseln.
Obs! Måste förbokas!

Erbjudande Ernst Forssell

Ernst Forssell har två fina specialerbjudande till er som ska gifta er på drop in-vigseln:

– 10% på Schalins Store Collection

– Vid köp av ringar från Ernst Forssell Collectées för minst 18 000kr får du också ett halsband med en 0,10ct labbodlad diamant utan extra kostnad.

Boka tid för visning av ringar på naas@ernstforssell.se eller ring 0346-10127. Leveranstid på ringar är 3-8 dagar.
Ute i sista minuten? Hinner du inte få dina ringar, lånar vi ut ringar till själva vigseln.

Allt som hör bröllopet till

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen. Både brudbukett, håruppsättning, vigselringar och brudklänning går att beställa här på Nääs Fabriker eller precis i närheten. Läs mer här

Varmt välkommen!

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓