Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker under 2022!

Alla hjärtans dag & Midsommarafton

Anmälan är nu öppen för drop in-vigsel på Alla hjärtans dag 2022. Anmälan för drop in-vigsel på Midsommarafton 2022 öppnar 1 mars.

Om vigseln

Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. För att undvika trängsel och köbildning behöver vi ta emot förbokning på alla tider. Det går att välja tider mellan kl 11-16 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas.

SÅ HÄR BOKAR DU TID FÖR VIGSEL
Bokning sker vardagar kl 10-14 till vår bröllopskoordinator Sara Berg på telefonnummer: 070-212 55 49. Efter att ni har kommit överens om tid med vår bröllopskoordinator mailas en bekräftelse till er.

Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan!

För att kunna genomföra vigslarna enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer gör vi en rad åtgärder. Lokalen är luftig och rymlig och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt. Vi uppmanar även er som gäster att försöka hålla avstånd till övriga sällskap och att begränsa antalet gäster om det går. Tack för visad förståelse!

Boende & mat

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
Boka här för bästa logipris eller kontakta oss på telefon: 031-799 63 00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär.

Ansök om hindersprövning

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut.  De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.

Kontakt

Önskar du mer info om drop in-vigseln är du välkommen att kontakta oss på event@naasfabriker.se

Fotograf

Önskar ni föreviga er vigsel med vackra bilder? Fotograf Emilia finns tillgänglig för fotografering i samband med drop in-vigseln. Boka tid direkt med Emilia på emilia@fotografemilia.se eller 073-964 97 44. Obs! Måste förbokas!

Erbjudande Ernst Forssell

Ernst Forssell har två fina specialerbjudande till er som ska gifta er på drop in-vigseln:
– 15 % på Schalins Store Collection
– handla ringar från Ernst Forssell Collectées för minst 18 000kr och få med ett halsband med labbodlad diamant 0,10ct (värde 3500kr)

Boka tid för visning av ringar på naas@ernstforssell.se eller ring 0346-10127. Leveranstid på ringar är 3-8 dagar.
Ute i sista minuten? Hinner du inte få dina ringar, lånar vi ut ringar till själva vigseln.

Allt som hör bröllopet till

Här på området finns flera företag som ni kan kontakta för att förgylla och underlätta bröllopsplaneringen. Både brudbukett, håruppsättning, vigselringar och brudklänning går att beställa här på Nääs Fabriker eller precis i närheten. Läs mer här

Varmt välkommen!

 

Uppleva