Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Pop up butik AlchemillaForm & Floraverket

Det lackar mot advent och jul och vad passar då bättre än ett besök hos AlchemillaForm & Floraverkets pop up butik här på Nääs Fabriker. I butiken hittar du fina arrangemang och växter inför advent och jul. Den perfekta gåvan till dig själv eller som ”gå bort present”.

Tag chansen att lära dig att binda vackra dörrkransar på Nääs Fabriker med florist Camilla Johansson från AlchemillaForm och florist Viktoria Karlsson från Floraverket. Under workshopen kommer vi att binda kransar av halmstomme – perfekt att sedan hänga på dörren, över matbordet eller lägga på bordet som en fin dekoration. Ta med en en vän, kollega eller en familjemedlem och kom i julstämning ihop med oss! 

Läs mer om workshop i kransbindning vid utvalda tillfällen under november och december månad här

Öppettider pop up butik: måndag-fredag kl 10-18 lördag-söndag kl 10-16
Betalning sker endast via swish. 

För inspiration följ AlchemillaForm och Floraverket på Instagram.

Välkommen in!

Uppleva