Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hemester Sportlov

Stanna längre. Fast inte så långt bort. Kom bort för några dagar, byt miljö, byt frukostvanor, träningsvanor, gå upp tidigare, eller senare, vinterbada i vår sjö, upptäck närheten och omgivningarna och njut tillsammans med dina nära och kära.

Ju längre vistelse ni bokar, desto fördelaktigare pris ges på rumspriset per natt. Vi har flera härliga aktiviteter hos oss för hela familjen, både inomhus och utomhus, och det finns mycket att upptäcka i vårt närområde. Entré till vårt Badhus ingår i paketet, och tvårätters middag. Välj paket från 2-3 nätter, eller ännu längre om ni vill!

I paketet ingår

Boende 2-3 nätter i något av våra fina rum, incheckning från kl 15.00
Tvårätters middag*
Ett besök till vårt Badhus med varma utomhusbad och olika bastukoncept (värde 150:-/person).
Frukostbuffé
Tillgång till gym ute och inne

Prisexempel

Pris från 1 848:- per person och natt**

Vinteraktiviteter

Vi har flera olika aktiviteter här på området som du som gäst har tillgång till och som vi hoppas inspirerar till en aktiv semester för dig som önskar det. Till exempel vårt utomhusgym, naturlekplats och historisk vandring samt sportlovsquiz via vår app. Inomhus finns bland annat shuffleboard på golv och bord, pingisbord och flipperspel. På Nääs Fabriker-området finns flera butiker att strosa i och kafé med bakverk både lunch och bakverk från vår konditor Disa, vinnare av Årets Konditor 2018.
Läs mer här

Utflykter lite längre bort

Vid en längre vistelse kan det vara kul att göra dagsutflykter eller kortare turer och uppleva något nytt. Vi är en del av destination Sävelången, läs mer om vad som finns att upptäcka här

Bokning

Hemester sportlov bokas endast online.

Hemester 2 nätter

Hemester 3 nätter

 

Villkor

Gäller boende under sportloven vecka 7, 8 och 9 ( 14 februari till 5 mars 2022 )
Kräver ingen förskottsbetalning
Kan avbokas fram till 24 timmar innan ankomst

Utcheckning kl 11:00

*I paketet ingår tvårätters middag för vuxna. Barnens middag beställs och betalas på plats. För barn upp till 12 år erbjuds en barnmeny med rätter från 85:-/person. Barn över 12 år beställer från aktuell a la carte-meny.

**Nääs Fabriker tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Uppleva