Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Balders Hage Alingsås pop up-butik

Låt oss presentera Balders Hage Alingsås som har en pop up-butik här på Nääs Fabriker.

Balders Hage Alingsås – en diversehandel utöver det vanliga! I Pop up-butiken hittar du ett urval av inredning, porslin, fotogenlampor, presenter, julsaker och mycket annat kul för alla tillfällen. Bland annat hittar du produkter från Karlskrona Lampfabrik, Bruka Design, Axlings Linne, Strömshaga och många fler.

Välkommen in!

OM BALDERS HAGE ALINGSÅS

Mitt i den mysiga trästaden Alingsås hittar du butiken Balders Hage inne på Nygrens handelsgård.
I butikens 12 rum finns kakelugnar och det gamla köket bevarat, vilket ger dig en upplevelse av härlig gammaldags atmosfär och charm. Här finner du olika varor som t.ex porslin, köksartiklar, plåtburkar, städ och borstar, beslag, krokar och knoppar, korgar av alla slag, leksaker, godis, souvenirer, textilier och fotogenlampor med reservdelar och mycket mer.

 

Öppettider pop up:

måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-16

www.baldershagealingsas.se

Varmt välkomna!

Uppleva