Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Julmarknad 27-28 november på Nääs Fabriker

Nääs Fabrikers anrika fabriksområde intar en nästan sagoliknande skepnad under jul. Då tänder vi glödande ljus som lyser upp våra kullerstensgator. Vi ställer ut praktfulla granar som omfamnar våra tegelbeklädda byggnader. Vi tänder eldar som ramar in området med värme och liv. Detta tillsammans med juldekorationer skapar de ultimata förutsättningarna för en maxad julstämning. Just nu söker vi utställare, läs mer nedan.

Julmarknaden på Nääs Fabriker är en kär tradition och en trevlig utflykt för hela familjen. I år infaller den 27-28 november och vi kan lova ett brett utbud av utställare av hantverk, unika smakupplevelser och aktiviteter för barnen. Självklart får vi finbesök av självaste tomten också.

Är du intresserad av att ställa ut på vår julmarknad? Klicka här för att fylla i formuläret

Uppleva