Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vi vårdar vårt arv

Mellan 23 augusti och 26 november rustar vi upp hotellets fasad. Under perioden kommer fasaden som vetter ner mot Badhuset att bekläs med byggnadsställningar. Detta kommer att skymma sikten från några av våra hotellfönster. Vi ber om överseende med de störningar renoveringen medför.

Om våra väggar kunde tala
Nääs Fabrikers byggnader bär på många spännande historier från så långt tillbaka som till 1830-talet. Visste du till exempel att teglet som användes för att bygga Nääs Fabriker 1833 tillverkades i tegelbruket på Nääs av lera från åkrarna runt omkring. Teglet som sätter en unik prägel på hela området behöver vårdas och få vår kärlek. Det är så vi fortsätter vårt arbete med att förvalta och utveckla området till att bli Sveriges mest uppskattade utflyktsmål.

Uppleva