Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Tvåla&Tvaga pop up

Välkommen till tvålparadiset! Nu poppar Göteborgs charmigaste tvålmakare upp hos oss för andra gången. Från och med fredag 4 juni står dörrarna öppna till Tvåla&Tvagas väldoftande pop up-butik här hos oss. Här hittar du egentillverkade ekologiska tvålar direkt från det egna tvålmakeriet vid Kronhusbodarna i Göteborg plus en fin selektion av naturliga hantverkstvålar från hela världen. Alla med naturliga råvaror och hantverkskvalité som gemensam nämnare. Låt sommaren löddra!

Om Tvåla&Tvaga

Tvåla & Tvaga har butik i Haga och tvåltillverkning i en egen fabrik i Kronhusbodarna. Verksamheten drivs av Anna Stenegärd sedan 2012. Hon vill förmedla sin kärlek till tvål och doft genom att erbjuda ett välsorterat sortiment tvål, samtliga gjorda på naturliga råvaror och av hantverkskvalité. Varje arbetsdag tillverkas det mellan 44-176 tvålar i tvålmakeriet. Produktionen är medvetet liten och noggrann så att man kan bevara känsla av äkta hantverk i varje tvål.

Öppettider

Tis-fre kl 11-18
Lör-sön kl 11-16

 

Tvåla&Tvagas hemsida

Välkommen!

Uppleva