Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sortiment

Vårt sortimentet består nästan uteslutande av surdegsbröd på kulturspannmål – oförädlade mjölsorter med en lång historia. Det både smakar mer, innehåller mer näring och är dessutom bättre för miljön.

Mjölsorterna får stå i fokus i bröden. Från ljusa luftiga bröd med krämigt innehåll och härlig skorpa till grövre och smakrika bröd med lång hållbarhet. Flera bröd innehåller drav och vört från öltillverkningen vilket ger en härligt djup smak och fin textur. Kanel- och kardemummabullar finns alltid, tillsammans med en säsongsbulle. Se priser och sortiment här

Öland 65:-
Råg 65:-
Sesam 65:-
Malte 65:-
Danskt råg 65:-

Ölandsfralla 10:-
Fröfralla 12:-
Vallmofralla 12:-
Sesamfralla 12:-

Kanelbulle 30:-
Kardemummabulle 30:-
Säsongsbulle 35:-

 

Erbjudanden

Köp 5 frallor för 40:-

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓