Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Butik Magnus papper

Magnus papper har sin butik här på Nääs Fabriker. Butikens sortiment består av pappersvaror med presentkaraktär från ett antal leverantörer i England och Italien.
Här finner du allt som kan tänkas behövas inför inslagning och förvaring samt stationary mixade i fantastiska serier. Sortimentet toppas även med lite andra produkter och presenter som ändras året runt.

Magnus själv citerar:

“Efter att ha jobbat i branschen mer eller mindre hela mitt liv, känns det otroligt att öppna butik på hemmaplan ihop med min dotter Ebba.”
Dessutom finns det givetvis produkter efter säsong där vi nu närmar oss i bröllopstider med produkter inför och fram till den stora dagen.

Välkommen in!

Öppettider: måndag-fredag kl 10-18 & lördag-söndag kl 10-16

Magnus papper hemsida

Magnus papper instagram

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓