Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vårinspiration i orangeriet

I samarbete med Garden Glory, Stockamöllan och Markslöjd bjuder vi på härlig vårinspiration i orangeriet mitt på området. Välkommen att spana in vårens nyheter när det kommer till utemöbler, trädgårdstillbehör och belysning.

Alla produkter som visas i showroomet går att köpa direkt från respektive företag, läs mer nedan.

 

Garden Glory

Garden Glory designar lyxiga och alternativa trädgårdsredskap och tillbehör under ledorden “why settle for the ordinary”? I showroomet visas bland annat trädgårdsslang-kit, vattenkannor, ljuslyktan The Lipstick, fågelmataren The Diamond Ring Bird Feeder och trädgårdshandskarna The Gold Digger Glove.

Hemsida
Läs mer och shoppa hela Garden Glorys sortiment här

Garden Glorys Instagram
@missgardenglory

 

Markslöjd

Markslöjd är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och har tillverkat belysning sedan 1963. Här hittar du massor med taklampor, golvlampor, vägglampor och mycket mer belysning för hela hemmet. I showroomet visas ljusslingorna GARDEN24 Deco och DAKKE samt golvlampan AFTERNOON i olika storlekar.

Hemsida
Läs mer och shoppa hela Markslöjds sortiment här

Markslöjds Instagram
@markslojd

 

Stockamöllan

Stockamöllan tillverkar, sedan 1924, teakmöbler i klassisk, svensk design. Företaget står för geniunt hantverk och har genom tiderna varit föregångare för de flesta däckstolar inom svensk design. All teak har ett A-grade certifikat, vilket betyder att den håller högsta kvalitet på just teak. Stockamöllan har sitt fäste i Hjärsås där både har fabrik och lager huserar. I showroomet visas bland annat däckstolen Lobby, loungefåtöljen Muskö samt vita och svarta regissörsstolar. Här finns även matbordet Haväng och brickbordet Alnö.

Hemsida
Läs mer om Stockamöllan och se hela sortimentet här

Är du intresserad av partnerskap, inköp till ditt företag eller anläggning, kontakta mattias@stockamollan.eu

Stockamöllans Instagram
@stockamollan_1924

 

 

Uppleva