Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Nääs Akademi

Som anställd på Nääs Fabriker blir du en del av Nääs Akademi, vår egen internutbildning som är skapad, och drivs av, vår egen personal. Syftet med akademin är att skapa engagemang och utveckling och bli en attraktiv arbetsplats för nya talanger samtidigt som vi säkerställer att vi kan ge våra gäster service av högsta kvalitet.

Inom Nääs Akademi finns två olika utbildningar som genomförs regelbundet ett par gånger per år för både ny och befintlig personal. Båda utbildningarna hålls av utvalda “serviceambassadörer” som till vardags jobbar på olika positioner i verksamheten. Efter avslutad utbildning får man som anställd en pin som har på sin uniform tillsammans med sin namnskylt.

SERVICE – här pratar vi om hur vi skapar service som kommer från hjärtat. Vi får en inblick i varandras områden för att kunna hjälpas åt och skapa upplevelser som överraskar. Den här utbildningen går alla anställda på Nääs Fabriker.

HANTVERKET – vår utbildning riktad just till servispersonalen. Här går vi igenom praktiska detaljer som bland annat bordsdukning, servettvikning och menypresentation.

Digital personalhandbok

Som nyanställd får man även tillgång till Nääs Fabrikers digitala personalhandbok med information om vår historik, vision och mission samt vad man kan förvänta sig av en anställning hos oss. Dock är det inte bara en introduktion utan är även tänkt att vara en handbok som man kan använda om det dyker upp frågor och funderingar under anställningen. I slutet av introduktionen finns ett sluttest som vi vill att alla gör som ett kvitto på att man har tagit till sig av all information.

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓