Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Härlig Helgstart

Inled helgen med utomhusträning, avkoppling i vårt Badhus, god mat och dryck, en god natts sömn i våra sköna sängar och mysig shopping i en härlig miljö. I samarbete med NatureFitness ger vi dig en inblick i funktionell träning utomhus. Träningen passar alla, både den inbitne träningsfantasten och nybörjaren, då den kan anpassas efter dina egna förutsättningar och behov.

Efter utcheck på lördagen kan vi rekommendera er att strosa omkring på området, här hittar ni kafé, mode och inredning. Allt i en vacker historisk miljö som ni garanterat inte hittar någon annanstans.

Härlig helgstart på Nääs Fabriker inkluderar följande:

  • En natt i delat standard dubbelrum
  • Kl 16.30 Utomhusträning med NatureFitness (samling före pass vid hotellreceptionen)
  • Kl 17.30-19.00 Entré till Badhuset
  • kl 19.30 Tvårätters middag inkl kaffe
  • Energigivande energibar samt smoothie
  • 10% rabatt hos butikerna på området
  • Generös frukostbuffé
  • Tillgång till hotellets gym ute och inne

PRIS: från 1 480 kronor/person

Datum 2023:
24 februari
25 maj
22 september
17 november

Då träningen sker utomhus i olika slags terräng är det bra att tänka på följande
– Använd i möjligaste mån alltid handskar, långärmad tröja och heltäckande byxor.
– Kläderna skall vara oömma eftersom det kan bli både blött och smutsigt under ett träningspass.
– Vanliga löparskor fungerar bäst.
– Vintertid är broddar att föredra, då det stundtals är väldigt halt.
…och sist men inte minst viktigt: Fyll på era energidepåer med bra kost och dryck både före och efter ett pass!

 

Bokning & mer info


AKTIVITETER PÅ NÄÄS FABRIKER OCH I NÄRHETEN

Se vilka aktiviteter och utflyktsmål som finns på och runt Nääs Fabrikers område.
Läs mer här

ATT BESÖKA PÅ OMRÅDET

Kaféet  läs mer här
Bageri och bryggeri Bröd & Malt, läs mer här


Ett urval av trevliga butiker
Shopping på Nääs Fabriker är nåt speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, presentartiklar, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans. Vår butiker har öppet kl 10.00-16.00 lördag-söndag, för öppettider vardagar se individuella öppettider här.

Bomullsfabriken
Hugos Handel och Kök
Magnus Papper
Ullmagasinet
Hedvig inredning & design

Frisörsalong, massage, behandlingar, osteopati & yoga
I Mellersta fabriken finner du Nyans frisörsalong, Pure studio, Noh clinic och Wolfgang osteopati som erbjuder olika behandlingar.

 

Uppleva

Vi knackar på hos Weekly Revolt

Nääs Fabriker är kanske mest känt som utflyktsmål och som hotellverksamhet i den natursköna bruksmiljön intill Sävelången. Men utan våra hyresgäster som är med och bygger området och bidrar till vår vackra mötesplats med spännande butikskoncept och attraktiva erbjudanden så skulle vi inte vara i närheten av var vi är idag.  I vår serie VI KNACKAR PÅ presenterar vi ett urval av alla de aktörer som finns representerade hos oss på Nääs Fabriker. Denna gång möter ni vår hyresgäst Weekly Revolt som suttit hos oss sedan 2020. Kontoret, med väl bevarade historiska detaljer, ligger i Mellersta Fabriken på plan 4 med utsikt över sjön Sävelången. Jonathan Hoel (VD) och Louise Åberg (träningskreatör) båda grundare, delar med sig av deras resa och hur de ser på framtiden. Weekly Revolt erbjuder goda recept & dagliga övningar för hemmaträning som förändrar vardagen. Med komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil. Den bästa träningen är den som blir av! Med Weekly Revolt får du enkla dagliga övningar och två spännande utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. All träning sker med hjälp av WR-appen, Weekly Revolts egen app för hemmaträning. I teamet på Weekly Revolt finns flera experter inom kost och träning och tillsammans strävar de efter att skapa en fängslande och trovärdig upplevelse, att vara Sveriges bästa app för hemmaträning! Läs mer ⇓