Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Besök oss på Sportlovet

Ta med familjen och besök oss under sportlovet. Här tipsar vi om lite olika saker som finns att göra hos oss och i vårt närområde. Välkommen till vår härliga miljö!

Hemester sportlov-paket

Stanna längre. Fast inte så långt bort. Ju längre vistelse ni bokar, desto fördelaktigare pris ges på rumspriset per natt. Vi har flera härliga aktiviteter hos oss för hela familjen, både inomhus och utomhus, och det finns mycket att upptäcka i vårt närområde. Entré till vårt Badhus ingår i paketet, och tvårätters middag. Välj vårt fina paket med övernattning inklusive middag från 2-3 nätter, Läs mer om paketet här

Sportlovsquiz i vår app 

Gå vårt omtyckta quiz i appen tillsammans med barnen, på sportlovet kommer vi erbjuda ett roligt sportlovsquiz. Efter genomfört quiz får alla barn varsin gåva inne vid vår hotellreception.

Aktiviteter i hotellet

Inomhus finns bland annat shuffleboard på golv och bord, pingisbord och flipperspel. Roliga aktiviteter för hela familjen!

Skönhet & hälsa

På området finns ett brett utbud för dig som vill unna dig själv något alldeles extra under din vistelse. Vi har en fin frisörsalong som heter Salong Nyans, vi rekommenderar dig att boka i god tid hos dem då de är populära i området. I Mellersta Fabriken finner ni NOH Clinic som erbjuder osteopatiska behandlingar, massage och yoga i mindre klasser. Sedan har vi även Pure Studio som finns i en lokal hos salong Nyans, som erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar samt massage och koppning.

Shopping

Att handla på Nääs Fabriker lovar vi är något alldeles speciellt. Här hittar du bland annat mode, inredning, barnprodukter, smycken och delikatesser i en vacker historisk miljö som du garanterat inte hittar någon annanstans.

Fika i kaféet

Välkommen till vårt mysiga kafé på området! Här serverar vi dagens lunch, fina bakverk och gott kaffe. Vi erbjuder även take away. På helger serveras även sopplunch kl 11-15. Missa inte vårt goda vinterfika som t ex Disas semlor, våfflor med goda tillbehör, matiga alternativ, vintermumma och varm choklad! Vi har även ett sportlovserbjudande för take away, en muffins och valfri varm dryck för 50:-.
Läs mer här

Kallbada i sjön

Ett iskallt vinterbad kan göra dig gladare, friskare och piggare! Forskning visar även att det kan minska smärta i kroppen och öka din kreativitet. Att vinterbada sägs ha fantastiska hälsoeffekter och allt fler testar på vinterns hetaste hälsotrend. Du kan både bada i sjön under vistelse i vårt Badhus eller kliva i direkt från bryggan.

Naturlekplatsen

Upptäck vår fina naturlekplats och låt barnen testa balansen på vår motorikbana. Här kan man även sitta och fika vid picknickbord med utsikt över sjön. Fråga oss gärna i receptionen så hänvisar vi dig rätt.

Promenad & löpslingor

Omgivningarna runt Nääs Fabriker är perfekta för promenader eller löprundor. Här rör du dig genom vacker natur bland insjöar, skog och öppna landskap samt genom bruksorten Tollered med dess historiska byggnader. Se våra rundor här

Utegym

Upptäck vårt utegym med åtta viktstationer och en 300 meter lång löp- och promenadslinga. Gymmet ligger nära hotellet.

Gotaleden

Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås där vi är ett av stoppen längs vägen. Gå hela leden eller välj ut en särskild etapp i samband med ett besök hos oss. Leden är dubbelriktad och är en härlig vandringsled där man kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen samt uppleva sevärdheter. Leden passerar några mindre orter men går framför allt i skog och natur.
Läs mer här

Upplev Sävelången 

Vid Sävelången finns något för alla sinnen. Vi är en del av denna vackra destination tillsammans med övriga anläggningar i området Floda-Tollered-Nääs-Norsesund. Läs mer här

Varmt välkommen till oss på Nääs Fabriker!

Uppleva