Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Vill du vara en del av Nääs Fabrikers utveckling?

Nu är en av de finaste lokalerna på Nääs Fabriker ledig. Förslagsvis med plats för ett inspirerande sortiment för hemmet, trädgården och naturen. Perfekt för dig som vill utveckla ett nytt koncept eller komplettera din befintliga verksamhet.

Vill du vara en inspirerande del av Nääs Fabriker som utflyktsmål och arena för upplevelser och livslust? Nu har du möjlighet att etablera ett nytt och eller inarbetat koncept i kanske vår finaste kommersiella yta.

Vi tror att lokalen passar särskilt bra (men vi är även öppna för andra förslag) för ett koncept inom inredning och trädgård som alla kan ta till sig och där alla kan hitta något. Vi ser växter och produkter för ett liv i trädgården och naturen samsas med inredningsdetaljer, möbler och husgeråd. Ja, du förstår tanken och får säkert en bild av hur du skulle kunna bygga en inspirerande butik som tillför Nääs Fabriker en extra dimension, men som också förslagsvis kompletteras av en webshop.

Du har erfarenhet av att driva en butik med lönsamhet och att jobba hårt från början och ett par år framåt med öppettider alla dagar i veckan. Allt för att etablera ditt koncept.

Nääs Fabriker växer och utvecklas och det händer väldigt mycket i området just nu som kommer att locka ännu fler besökare. Och du kommer att vara viktig.

Mer info och kontakt

Välkommen att kontakta oss på kund@naasfabriker.se – vi ser fram emot att höra från dig!

 

Uppleva